Jurnalul lui Georgel ( I ) – 19.08.2021

19.08.2020

M-am trezit transpirat pe la șase fără un sfert. Am avut un coșmar, se făcea că luasem bătaie la alegeri de la Coliban și de la Susanu, și ăștia au venit să mă scoată din biroul de la Primărie cu șuturi în cur, ca pe un gunoi, cu jandarmeria după ei ca să mă facă de căcat în față la toată primăria. Pfoai, nu mă lasă tefelistul ăsta nici să dorm bine, nici ăla de fugi de la fratele Dunca, să vezi ce îi fac, pun băieții pe ei să-i caute de când s-au născut. Ce e ei mai tare ca mine, ia să vorbesc eu cu Angelica, secretara, să le spună la babele ălea care le cunoaște să-i treacă pe pomelnic la morți pe la mănăstiri, să îi vezi cum se fac galbeni la față după câteva zile. Aoleu , ce m-am enervat, nici n-am putut să beau paharul ăla cu lapte dimineața de ce arsuri aveam la stomac. De nervi i-am turnat în litieră și pisicii un uischean.

M-am îmbrăcat și m-am dus la birou nervos de dimineață, că trebuie să-i rezolv pe ăștia cu RAT-ul cu televizoarele. Băi omule, ăștia nu mă ascultă deloc, eu îi fac oameni pe toți și ei nu ascultă de ce le zic eu. Când am zis fără reclama la neomarxiști în autobuz, trebuia să se execute, că eu le dau de mâncare, i-am luat de pe stradă că mureau de foame. Și ei numai probleme îmi fac. Să rânjească Coliban în autobuzele mele, așa am ajuns. Cine dracu i-a mai inventat și pe ăștia ca să îmi strice mie liniștea?

Pe la două m-am dus să mănânc o ciorbă că mă supăra stomacul, tot nu mi-a ieșit din cap cum trăgea de mine ăla, ba ălălaltul să mă scoată din birou. Băi haștag rezist, băi fraierică geamantan, eu am fost și o zi la arest, nu mie frică mie de ăștia ca tine. La ce dosare am avut eu pe la tribunale, tu erai de mult istorie. Joacă naibii bolovanul tău ăla rotund pe gheață, stai naibii la Senat. Sau dă-ți amenzi singur pe la OPC nu la mine, la stăpânire, fraiere care ești.

Ce naiba sperați să faceți, băăăăi amărâților? Și iar mai vine și ală de la OPC să zică de ciorbă, de sarmale, de gălușcă că cică el apără consumatorii. Bă, eu nu consum eu Dezvolt. S-a înțeles? Dezvolt! O să dezvoltați voi un rahat cu moț, aia o să dezvoltați dacă nu sunt io. Proștilor! Știți voi cu ce se mănâncă administrația publică. Băi trotinetiștilor, băi bugetarilor, marș afară din orașul meu! Dezvoltați pași să vă văd din spate cum plecați.

Pe la patru m-am întors la birou. M-am mai calmat. Au venit să îmi arate ce mai scriu aia rupți de foame din presă pe care nu i-am plătit . Numai prostii, cică n-am furat, ba am furat, ba mă bate Coliban, ba mă bate și fraieru ăla de brănean de l-am făcut om și l-am pus ministru, ba mă bate ăla de la Protecție și cum s-o mai numi, ba că facem mafie, ba că…numai tâmpenii. Am râs bine și am cerut sondajele să văd cum stau. Stau bine, mai stau măcar patru ani la primărie, așa să dea Dumnezeu și Maica Precistă, da și Marx în funcție de alegători, să fac și eu parcarea aia pe sub parc și terase pe Mureșenilor, că canal pe Castanilor nu m-au lăsat și nici șoseaua Gorița. Lasă că vad ei încă patru ani fraierii!

Pe la șase m-am dus la podul suspinelor la Fartec, să văd ce mai fac băieții. O să fie gata podul ăla când o să-mi văd eu ceafa. Imediat la o săptămână după paștele cailor. Hahaha, m-a sunat Ludovic de la București, să mă întrebe ce mai fac. Mare golan și bețivanul ăsta, mă sună doar, doar îi mai scap ceva, un contract, mai iau o mască, ceva . Nu le dau nimic, să stea în genunchi ca milogi. Să le intre în cap că aici eu sunt PNL-ul. Eu fac și desfac! Și nu-l uit eu și pe mutu ăla de Iohannis, tu-l în cur pe mă-sa, de m-a ținut pe la ușă când l-au investit președinte.

Și când mă duceam acasă am văzut ce aglomerat e orașul ăsta. Mai lăsați naibii mașinile acasă băi săracilor. Și cum săreau pietonii pe treceri de ziceai că sunt apucați. Stați mă acasă că vă calcă mașina. De ar mai da ăștia o stare de urgență să fie liber pe străzi, să mai fac să dispară niște locuri de parcare, ehe, ce vremuri bune, până s-a prins fraierul de Macedonschi c-am făcut parcarea parc, era iarba de 10 centimetri la parc. Îl aranjez eu bine și pe ăsta, mai pupa el bere pe spațiu public cu tot cu Oktoberfest-ul lui cu tot. Marș la Ghimbav sau pe câmp băi pastilatule. Hahaha!

Mă duc să mă culc să visez ceva frumos, poate îmi mai vin idei cum să mai fac ceva ca să-i enervez pe proști ăștia de mă votează.

 

Jorhe de Buruienesco

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

( Publicat pe infobrasov.net )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *