Jurnalul lui Georgel ( II ) – 20.08.2021

20.08.2020

M-am trezit ca de obicei pe la șase trecute fix, sunt un pic vesel, am visat că i-au dat drumul lui Dragnea din pârnaie și ăsta s-a dus la Ciolacu, zdrang zdrang, că cică ,,ce făcui muică cu partidul meu?!!!”. Bine, Zdragnea ăsta mi-a fost coleg la PD, dar cine mai ține minte? Că pe fraieri trebuie să îi minți zilnic că uită rapid. Apoi m-am dus repede la serviciu că am aflat că sunt nemulțumiri în primărie, vorbește lumea pe la colțuri că sunt dur și rău și îi pun să semneze chesti nașpa. Îi bag în ședință! Preventiv dau și câțiva afară să nu mai zică fraierii că sunt mulți bugetari. Fomiștii dracului, după ce că le dau o bucată de pâine să ducă acasă la copilași, mă vorbesc de rău pe la colțuri ca niște servitoare hoațe. Gata, ajunge, rotunjesc colțurile la primărie de mâine! Fac o primărie rotundă în noul mandat. Al șaselea, al șaptelea, al optulea, că le iau pe toate. Păi eu sunt fraier ca ăia de la Barcelona să iau bătaie de la toți nemțălăii? Băi nu se poate ascunde Iohannis prin palat cât pot eu să micționez pe administrație. Bine că nu mă mai supără stomacul, tare stresat am stat ieri după visul ăla nașpa.

De aceea, pe la ora 11, după ce am dat cu ei de toți pereți prin primărie, de plângeau și își cereau iertare, am aflat că sunt probleme cu gardul ăla de după ziduri, gardul ăla mișto, rotund, de le-am luat ochii la fraieri cu el, și a mai costat și o groază de bani. Cică fac unii mișto de gard, că e rotund, că e negru, că e urât. Dă-l dracului, le spun la băieți să bage flexu`n el. Nu vă place băăăăi săracilor? Atunci să cădeți toți în Spurcata aia de după ziduri, să vină să vă ia cu SMURD-ul. Nătăfleților,  nădejdea sunt eu. Marș, nu stăm de vorbă cu voi, că voi nu știți nimic. Sclavi muritori de foame care sunteți!

Pe la 12, când mă pregăteam să merg la o ciorbă cu băieții, mă sună ăștia de la DNA că cică e una nebună care mă toarnă că am zis eu că are USR+-ul reclamă în autobuze mele și nu e voie. Așa și? Să dea tefeliștii cu tifla în tot ce am făcut eu? Să se ducă la muncă, nu pomană la televizor.  Că-s ale mele! Ce fac ei atâta gură? Vor reclamă în autobuz, asta e, sictir, nu se poate. Să își cumpere autobuze să facă acolo reclamă nu din banii mei publici. Ce, am ajuns să împart io șpaga cu toți țăranii? Că mai vine mâine-poimâine covidul ăla de Susanu să mă caute la găluște. Păi în halul ăsta se pare că toți care au școală pe bune ne ia foncțiile. Păi se poate?

De aia le-am zis la băieții mei de la DNA să o țină acolo mult și bine să-i ia vreo cinșpe declarații, lu tovărășica să o sature, dar și să o mai cheme de vreo 30 de ori. La sanchi! Și trec eu când am eu timp să le beau cafeaua ca să vedem cum facem. Le-am mai zis să nu mă mai plictisească cu prosti de ale lor, că la câte declarații am dat eu la viața mea, le dau lecții. Băi, io sunt doctor universitar la spus baliverne. Și scris, și oral! Eh, au ei harfe de procurorași încă, dar îi rezolv eu și pe ei!

Când să ies să mănânc ciorba aia, hop, un hipsterist din ăsta trotinetist cu telefonul pe mine să mă filmeze. Bă băiatu, vezi că ai greșit trotuarul din orașul meu. Unde te mănâncă să mă filmezi? Zicea ceva de amplasamentele corturilor de campanie, că a expirat autorizația de închiriere a domeniului public, că nu știu ce, una-alta. I-am zis bine, bine, numai să scap de el că mă luase iar stomacul de foame și de la telefonul de la DNA. Am trimis locala să-l ia la legitimat. Eram deja stresat! Când mă sună ăștia  din presă mă ia așa un pic la stomac. Ba  moldoveanul ăla de la InfoBrașov de Rinder, mama lui de jdan că bine-i zicea Vadim Tudor, ba arogantul de Alex de la Gazeta Brașovului TV, ba boul ăla de Dan Vâju de la emisiunea aia ,,Ori tâmpit ori mori” sau cum se spune în belgiană ,,O tempora! O mores!”, Că întrebări că cu masca, ba fără mască, ba că cu cortul, ba cu panseluțele, ba cu asfaltul, ba cu giratorii. Ba unde e banul public. La mine, la mâna mea băăăăi idioților care sunteți voi!

Întrebări tâmpe  de supt Tâmpa. Lasă că…
Lasă că fac eu cumva și le dau eu amendă. Câte 10.000 Ron de la nașu mare, să fie la teșcherea, să știe de frică. Pfoaiii, m-am cam înfuriat un pic că stau ăștia după mine ca căței. Mai lipsește ăla de la primul ziar dacic sau sanscrit, Mateescu. Și mai vine și  Susanu ăla în control, ia să-i las eu la sanchi o conservă de pește desfăcută prin birou și niște coji de salam din ăla efteneală. Că Susanu visează amenzi așa cum visează nătângul ăla de Coliban că-mi suflă mie primăria de sub fund. Bă ce-mi plac mie visătorii!

Dacă nu vroiam să fur meseria, m-apucam de poezie. Da` mai bine bogat și incult decât geniu sărachiei. 

Pe la ora 14 mă sună Ludovic, numai așa ca să îmi strice ziua, după ce am mâncat ciorba aia. Cică cere Coliban să-mi retragă el, mie sprijinul politic. Hahaha, râdea și el. Băi Lucovide, băi mandolină fără corzi, băi îmbuteliatule, vezi să nu vă retrag eu sprijinul politic din vreo 2-3 telefoane, de te duci să îți cauți servici și tu și mutu ăla de Ioahannis care m-a făcut de căcat, și cu Tătaru transpiratu ăla. Ha, și cu rocheru lui pește prăjitu, Velea și cu lumina din Levant, Arafat. Hai marș că vă rezolv de nu vă vedeți. Panaramelor care sunteți! Numai bani visați, nesătuilor! Mamă, mamă deja când îi văd numărul lui ăsta mă enervează.

După aia m-am dus să dau de pomană niște măști, așa la plezneală, să fac și eu poze să mă dea ăștia de la propagandă, Gabor și Chiricheș pe Facebook. Nu de la mine dau, dau de la buget, dar în poză apar singur. Ah ce-mi place să dau de pomană de la buget hahaha. Să-i văd pe toți cum întind mâna la mine, pomanagii. La muncă băi pomanagiilor, faceți bani să plătiți impozit la primărie, că mă ocup eu de restul. Se știeeee….!

Pe la 6 seara m-am retras la partid că cică dă unul niște Lagavulin cu trabuce de ziua lui, un primărache din ăla pârlit de a lui Adiță Cejeu. M-am dus acolo, s-au făcut toți preș, era și lingăul ăla opărit de Oprică. Vaaai, nu m-am putut abține. Le-am zis, băăăă, voi stați la șpriț și dușmanul e pe noi, băăăă, marș pe stradă să convingeți gușterimea că e campanie, că ne mănâncă ăștia din traistă. Băăă, rămâneți muritori de foame pe străzi, dacă nu iese ce trebuie la alegeri. V-am făcut oameni și voi stați la șpriț? Marș pe stradă. Moamaaaa, pfuai, ce-au rupt-o la fugă de frică, s-au căcat pe ei. La șanțuri o să ajungeți băăăă, lingăilor și analfabeților. Vă prind io că veniți la mine că vă trebuie ceva! Oprică e așa de prost că mi l-a adus pe Dunca de pe stradă. Ăsta că șefu, că stai să vezi că alegerile sunt în septembrie, de ce m-ai chemat. Și zic idiotule tu te iei după Oprică? Bă eu îl schimb pe ăsta mai des din funcții decât chiloții. Neterminații mi-au distrus seara.

Gata pe azi, m-am dus acasă că am obosit, iar pe drum i-am văzut pe ăia de la PSD cu doctoru după ei. Ăla primar? Poate la mă-sa în sat, și nici acolo, la ce față are nici dracu nu-l alege. Kojak ăla din serial de pe vremea mea.  Noroc că am bătut palma cu Dunca să nu mă jeneze, dar oricum ei sunt praf, râde lumea pe stradă de ei. Lasă că mâine m-am gândit de azi, fac ședință fulger cu proștii de consilieri de la primărie să dau rapid terenul de sub polivalentă la minister, să le scot ochii la proști că le fac sala mare de sport. Cu spitalul mai vedem noi, ce nu sunt spitale. Ce eu îi pun să se îmbolnăvească? Nu le convine să plece din orașul meu.
Hai pa jurnalule,

P.S, de mâine dau afară conducerea de la PSD, UDMR și PMP. La PNL nu merită deoarece PNL sunt eu. Slugilor, atenție la mine! Mai reflectez!

 

Jorhe de Buruienesco

#InformatiaBrasovului.ro

informatiabrasovului.ro

( Publicat în infobrasov.net )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *