Jurnalul lui Georgel ( VIII ) – 31.08.2020

N-am mai apucat să scriu mare lucru că a început campania electorală și m-am luat cu toate pe cap, a venit Mandolină cu 6 Touareg-uri, cu alaiul de miniștri, să se vadă bine în orașul ăsta de sclavi și fomiști că numai unul e Scripcaru. Să bage la cap toți ciumpalacii cum stă treaba, să ia aminte și să nu mai facă tarantele în orașul meu. Să steie smirnă că eu de la primărie ies la pensie când o să vreau eu nu haștagiștii, stângiştii, elgibitiștii și alte bazaconii.

S-a înțeles la toată lumea?

I-am spus să promită bani peste bani, că facem, că dregem, să vadă tot fomistul că eu sunt tata lor, că vine toți la ordin și iau poziția de drepți și deșartă buzunarele în fața mea. Să fie clar! Aici se vine ca să dai nu ca să iei!  Nu mi-a plăcut că nu m-a dat seara la Esca la televizor, l-a dat numai pe Mandolină și pe transpiratul ăla de Tătaru, dar aranjez eu să le intre mințile în cap să zică Esca frumos de mine. Că lu tata lu Sârbu io i-am dat spații . Ce a uitat asta cu față de cremă de ghete? Să nu-mi zică el că nu mai e bulibaşă la Pro, că-i vrăjeală de cort. Deci, Esca, scoate fustele alea înflorate de la recuzită, de zici că-i PRO TV un depozit de tradiții minoritare, și hai la Brașov. Dar  nu încerca pe la aeroportul lui Adiță Cejeu, că mai trec două mandate până-i gata. Dă un fir că-l trimit iute pe Butuza elicopteristu și te omenesc după aia în Poiană la Coliba ţiganilor, asta, a Haiducilor la Nea Viorel. Hai pa balaoacheşo, să trăiești!

Deci, după cum urmează, Mandolină îmbuteliatul a promis că face el polivalenta. Costă cât 3 spitale dar asta e, nu ziceau ăștia că minte sănătoasă în corp sănătos? Păi dacă ești tu sănătos la ce dracu îți mai trebuie spital. O să avem sală multifuncțională ( sanchi! ) că dacă nu se face am pe cine să dau vina. Asta e, a zis Lucovid că face el, să facă tată, o să organizăm campionate de …mai vedem noi ce o să se joace acolo că sportul în Brașov e slab de tot. Table, țintar, curling, bă eu am echipă la PDL-ul meu de curlingi medaliați toți cu aur. Și individual, și pe echipe! Toți de top! Cică zice Mandolină îmbuteliatul că mai există F.C. Brașov? Bă ăsta se pricepe la fotbal ca la economie. Care F.C. Brașov, în liga unu? Hăhăhă. La muzeu tataie, la muzeu mai există tricouri, istorie, nostalgii. Băi Mandolină Dezacordată nu te pricepi la nimic, taci din gură că răcești la ficat.

Booon, Polivalenta multifunțională am aranjat-o, i-am băgat-o lui Sică în traistă! A promis Mandolină Mahmură că dă și la aeroport, lui Adiță Cejeu vreo 25 de milioane! Hopa cum? Atenție la mine, asta m-a supărat. Sper că a zis la vrăjeală electorală. Trebuia să zică că-mi dă mie ca să-i dau eu lui Adiță Cejeu. Ce ăsta vrea să-l facă și pe Adiță Cejeu jupân la mine în oraș cu mine de față? Să îl facă jupân la Râșnov, la plivit porumb acolo pe câmp la el, nu la mine în oraș. Hopa și Adiță! Pe bani mei, pe timpul meu, pe telefoanele mele pleacă cu buzunarele pline să-și facă el aeroport! Nu e bine băi Sică, nu e bine, ți-a scăpat porumbelul, așa-i? Este? Vrei să-l pui pe Adiță jupân peste orașul meu? Bine, lasă că vezi tu ce îți iei pedeapsă! I-am bătut după aia obrazul, da fin, că-mi venea să-i ard două scatoalce. Că io tot cred că-i electorală asta cu banii la Adiţă.

Au semnat și bani pentru studiu de fezabilitate la șoseaua vieții pe la dracu prin praznic, care nu se va face niciodată, prin pădure să te mănânce ursu, de la Doftana la Brădet. Hahahaha. Și i-am dus și pe la spitalul județean prin curte să vadă ce terapie intensivă pentru covizi e acolo. Frumos ca în Germania am făcut!

M-au supărat tare că n-am ieșit eu la poză așa jupân cum am vrut să ies, și Sică era cam mahmur și tot vorbea la telefon că are moțiune de cenzură și vrea să scape, că dacă nu scapă se duc dracului toate promisiunile de bani și de alegeri și am dat degeaba ciorba aia, am mai stat și în gură lui de prostovan. Nu mi-a ridicat deloc cota! Și tot mormăia că are el o firmă să facă polivalenta, eu îi dădeam peste mână că vorbisem cu ai mei de au umflat devizul, ăsta nu și nu că face el că are o obligație, eu mă țineam tare că la Brașov ori fac eu, ori se duce totul de râpă. Nu ne-am prea înțeles, se uita în gol la mine și iară m-au luat nervii la stomac și ăsta o tot dădea din stânga în dreapta că face el să fie bine și Tătaru transpira de-l găseau dracii și pufnea în masca aia, că nu-i convenea că stă pe la Brașov și pierde bani, și eu nu puteam să urlu la ei că ne vedea lumea, ce picioare în cur îmi venea să le trag. Că ne făcea poză toți fraierii cu drept de vot și eu zâmbeam, aveam crampe la stomac, zâmbeam și înjuram cum zicea poetu ăla de din cauza lui am dat bacu la treizeci de anișori bătuți pe muchie pe la Hidromecanica.

Și la un moment dat când am văzut că ăștia se cam feresc să se uite în ochii mei le-am zis, băăăăiii băieți, uite care e treaba, eu v-am chemat aici să facem treabă să fie bine la toată lumea, și eu, și voi, și partidul. Nu m-am chinuit eu ca să mă săriți voi din combinație. Voi o dați la întors în fața presei, ba că vin banii, ba că să mai vedem, ba că ai firmă să facă ei polivalenta și să nu treacă pe la mine. Bă, voi v-ați înțeles cu USR+-iști? Bă, voi mă faceți pe mine? Ce m-ați văzut mai tras la față și aveți senzația că sunt mai fraier. Băăăăi pâine cu margarină, dacă mă umflu un pic la voi mâine declar Brașovul stat autonom  și vă cer pașapoartele la Predeal. Băăăăi, hai gata prosteala că am trecut prin bune și rele. Am văzut de toate. Mie îmi spuneți clar, că dracii vă ia, nu mai plecați de aici, fac pe voi ceva cu tot cu SPP-ul vostru. S-a auzit? Aici e orașul meu și fac cum vreau eu! Clar? Voi marș la voi la București, că vă tulbur afacerile de nu vă vedeți! Vreți democrație? Și alianțe? Păi vă arăt douăzeci de ani de democrație cu mine la putere, cu alianțe și opoziție de aia serioasă făcută de slugoii mei de la PSD-ul lu Dunca de nu vă vedeți! Clar?  Poate mai învățați câte ceva că vă văd cam   tâmpiţei.

La care Mandolină a mormăit ceva că vorbim, că rămâne cum am stabilit, că mă sună el și au tăiat-o mișelește, m-au lăsat așa ca pe un rahat în ploaie. Pe mine m-au lăsat ca pe un rahat în ploaie! Eu care le-am umplut traistele să ducă acasă la copii! Adiță Cejeu cred că s-a prins, tu-l în cur, că ăsta nu e vreun prost, e băiat de prăvălie, fiiar Dinozaurii de la Râșnov la DNA, le știe cu din ăstea, rânjea așa nevinovat la mine. Marș la plivit porumb pe câmp băăă că mă ocup și de tine imediat dracii te găsesc!

Mie îmi dă ceva cu minus aici. Ăștia sigur mi-au pus gând rău ca să mă facă, tu-i în cur de trădători și șpăgari. Ăștia s-au înțeles cu Coliban! Sau cu Susanu!? Ca să îmi facă mie probleme, să nu mă mai lase la primărie. Ăștia? Pe mine? Păi dacă vreau de mâine schimb guvernul, vorbesc cu Ciolacu și cu vreo încă câțiva și la moțiune pleacă Mandolină la fabrica de îmbuteliat spirt. Aha, deci sunt singur împotriva tuturor, numai trădare în jurul meu, le pun eu pielea în băț. Dar dacă s-au înțeles cu Adiță și vor să mă facă ascuns pe la beciuri să nu mai pot să zic nimic ca pe Dragnea și Năstase?

I-am chemat la separeu pe Chiricheș și pe Oprică. Pe Dunca l-am lăsat să țină de șase. Că dacă vin ăștia să-l ia pe el primul că are și ăsta niște bube, muică, zici că-s lubeniță. Eram negru de supărare, i-am chemat eu pe Mandolină și pe jumătate din guvern, dar când i-am văzut la ochi și cum vorbeau, mi-am dat seama că i-a pus sasul să-mi ia pulsul, că prostălăul ăla mut nu mă place deloc  Bă, de azi, de acum, tot partidul e pe stradă pune afișe și dă pliante cu mine. Tot partidul, s-a înțeles? Tot partidul cu familiile lor marș pe stradă că dușmanii s-au înmulțit și îmi vor pielea în băț. Dacă nu ies primar din nou, pe viață, o să ajungeți la sapă de lemn de unde v-am luat că mureați de foame băi. S-a auzit? Și toată lumea din primărie, din PNL, PSD, UDMR, ALDE și PMP. Cu familiile lor cu tot. Maaaarș pe stradă și faceți rost de voturi că dușmanul e pe noi! Și toată lumea stă pe Facebook și dă numai de bine de Brașov. Hai, la luptă că avem dușmani mari!

M-am dus acasă să mă culc că m-a luat și nervi la stomac și capul. Așadar acum sunt sigur, ăștia au dat mâna pe la spatele meu, nu știu eu care s-a înțeles cu sasul ăla prostălău să mă dea afară de la primăria mea. Și mai e și rahatul ăsta de campanie, dau toți cu rahat în ventilator, nu prea mai ascultă nimeni când zic eu că bag mâna pe la dosarele ălea puse bine.

Mă culc că n-am mai visat demult și devin depresiv, nici număratul de bani, nici uischeanu nu mai ajută, mâine șterg cu ei pe jos dracii îi găsesc.

Jorhe de buruienesco

#InformatiaBrasovului.ro

informatiabrasovului.ro

( Text publicat pe infobrasov.net )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *