Jurnalul lui Georgel ( XIII ) – 08.09.2020

Nu-mi amintesc ce am visat azi noapte, că m-am trezit cu noaptea în cap și am fugit la primăria mea că îmi era frică că blochează haștagiști, elgebitișii și proromâniștii intrările și dau o lovitură de palat să pățesc necaz mare ca Ceaușescu. Noroc că Butuza are elicopter serios nu ca trădătorii aia de la revoluție.

Nu era nimeni la primăria lui je decât portarul care mi-a parcat mașina când m-am dus eu în birou și a și lins rapid parbrizul să fie O.K. Am o stare așa nasoală când știu că toți trădătorii ăștia stau cu ochii la fotoliul meu să mă facă pierdut după ce i-am îngrășat pe toți. Javre îmbuibate!

Bine că i-am tras-o lui Adiță CJ, tu-l în cur de combinator, că nu mai puteam să-l suport de când ia dat Sică Mandolină bani la aeroport. Am fost cu el la Onelia MixTV la emisiune, sau cum zic proștii ăștia de la Gazeta Brașovului TV, am invitat-o pe Onelia la emisiunea mea la MixTV, hăhăhăhă. Asta înseamnă să fi băiat pe combinație și cu vrăjeala la tine, realizatorul să fie invitat la el în emisiune! Și eram cu Adiță Cejeu în emisiune și aveam eu în cap cum să bag așa niște faze nașpa, ca să-i văd fața când zic.

Și cum stătea el așa pe barosăneală și rânjea la camere, Adiță Cejeu cu fasolea pe sub mască, în timp ce Bebe plângea în birou când număra mărunții de i-am lăsat io la portar, zic eu că a luat Consiliul Județean bani de la Guvern, foarte bine, se face aeroportul, dar n-a dat la aeroport bani din împrumut pentru aeroport, așa că gata avem bani să facem spital mare din împrumutul necheltuit de la Consiliul Județean hahaha și m-am uitat la Adiță Cejeu să văd cum se bâlbâie că l-am făcut din vorbe. Ăsta haț, a înghițit-o ca pelicanul! Se umflase de nervi ca hipopotamu bugetar. Gata m-am spălat pe mâini, iaca i-am bagă lui Adiță Cejeu spitalul, acum să te văd de unde și pe unde scoți tu banii hahahaha, ce i-am tras-o de era verde la față ca broasca la mal. De unde era el pe barosăneală și se pupa în bot cu lumea pe stradă, să vezi acum ce-l fugăresc ăștia că unde e spitalul. Păi se pune băiatul ăsta de la țară cu mine, știe ăsta politică câtă știu eu? Are el doctorate la școala vieții ca mine, a furat el meserie de la combinatori și șmecheri de unde am furat eu?

I-a d-aici că ți-am dat-o cu tot cu Săsălăul tău și cu Mandolină la sticlă și poți să fi tu prieten și cu Papa de la Roma și cu Putin. Gata l-am omenit de nu s-a văzut, de l-a luat sughițu! Păi ce a făcut ăsta la viața lui?  Aud? Un parc cu brontozauri de plastic și un teleferic și un pasaj la el la țară la Râșnov? Ce îl recomandă pe el în fața mea? Mandolină Îmbuteliatul și cu Săsălăul? Ce aeroport băi nene, că dacă îmi puneam capul în 2 luni era gata. Ce îl recomandă pe ăsta în fața mea de trag ăștia din partid să-l plimb pe stradă după mine și pe la emisiuni, pe păgubos să fac echipă cu el? Hai marș la porumb la tine pe câmp păgubosule să te văd eu de unde scoți spitalul cu Lucovidul tău cu tot!

Onelia a început și ea să se bâlbâie, nu știa ce să mai zică când a văzut cum l-am luat pe ăsta tare. Lasă că am zis eu destule hahaha, vă puneți voi cu mine băi slabilor că mătur cu voi pe jos, draci vă găsesc! Băăă, dacă vreau eu mă duc în emisiune la Dana Budeanu și rup tot băi fătălăilor! Vă rup pe genunchi!

Și cum stăteam eu și râdeam de ce îmi aminteam, mi s-a făcut poftă de covrigi, de ăia buni de la prostovanul de Chiricheș, de-l iubesc ca pe copilul meu, și mi-am adus aminte că aveam în mașină o pungă cu covrigi cu sare pentru când mă ia nervi la stomac, că ăștia numai nervi îmi fac și când dau să ies, nu știu cum dreaq, hopaaaa, Cătălin Leonte. Bă, ăsta mă filează! E cu ochii pe mine ca pe portofel!

Hai noroc zic eu și în gândul meu, aoleu că și ăsta e pe liste și poate intră la Consiliu la mine. Aoleu că pe ăsta l-am bătut în 2012 cu noroc că m-am înțeles cu PSD-ul pe la spatele lui de mergea singur pe stradă în campanie ca milogul de vorbea cu oamenii. Bă nesimțitu pe la cinci dimineața câștigase, era primar în locul meu. Noroc că au venit aia de la STS cu patru baloturi de voturi pe la unșpe dimineața și fină-mea, judecătoarea, le-a numărat să-i dea Dumnezeu sănătate! Fată faină și de comitet, de aia am pus-o după aia șefă la Tribunal. Greu l-am bătut pe ăsta, că ăsta știe, are față de om onest și pune prostimea botul la el. Bine în 2016 l-am bătut de ia sunat apa în cap, se juca cu mine de-a independentul, vai de steaua lui. I l-am scos pe Răzvănel Popa din coșul de gunoi a lui Niță și gata. Dar acum parcă-l  si văd pe la ședințe cum o să se pupe bot în bot cu haștagiști să îmi dea mie la genunchi de mână cu amendă ăla de Susanu. Marș mă la tine la bancă stai acolo corporatistule, ce te bagi în seamă ca să faci agitație la ședințele mele? Drept de vot ai la mumă-ta acasă. Stai pe curu tău liniștit acolo, vii tu la mine la primărie să ne strici apele? Și eu care mă bucuram că am scăpat de dolofanu și pastilatu ăla de Macedonschi Gură Mare, că l-am pus bine, și de proiectul independent de Șovăială ca să dau peste ăsta? Și de Susanu? Hai că mă i-a cu nervi la stomac iară. Și mă mai salută corporatistu pe stradă, băăă ne vede lumea, mă fac de căcat! Aoleu iară o să am coșmaruri la noapte. Pfoai, trebuie să iau măsuri urgent că mi se urcă toți în cap. Plecasem eu cu gând urât de acasă că vor atâția să mă călărească, mi-a ieșit piaza rea de Leonte în drum. Pfoaiii, tu-l în cur pe mă-sa și pe ăsta că mi-a stricat pofta la covrigi. Și-s buni. Covrigii lui Chiricheș. Artă cu apă, sare și făină.

Și cum mâncam eu un covrig mă sună Lili de-am pus-o eu la CNAIR prin transfer fără concurs, așa cum îmi place mie mai pe relaxare și cu controlul sanchi la băiatu, să am oameni peste tot. Am luat-o de la străzi de la municipiu și am făcut-o mare doamnă la drumurile naționale, ca să ne ajutăm cu ea și cu prietenii noștri să facem o treabă, două cum trebuie. Că vin proștii ăștia din presă că de ce, că a fost în dosare inculpată, că am interese. Așa, și? Am, mă boilor. Lilicuța e fata mea de suflet. Nu știe nici cu drumurile, nici cu legalitatea, da când zic execută întocmai și la timp. Fată sfioasă, face doar cu acordul meu. Plus că atunci când am numit-o, a stat Butuza trei zile în genunchi la mine la birou de am crezut că e statuie de  ipsos și-mi lăsam cheile și portofelul pe ceafă lui. Doamnă elegantă, eu dictez, ea execută. Aproape îmi vine să o iau înapoi la Primărie da stric banu bugetar de la Sică cel Rupt. Mă sună, era udă toată de la plâns, micuța, avea sare pe ea de zici că era salină. Că un golan chior, Rinder, o tot sună că de ce nu a dat concurs, că de ce știe meserie cam cât gândacul de bucătărie, că de ce pot eu să-mi pun pilele peste tot. Căcaturi, căcaturi și numai căcaturi. I-am zis lasă, că miliarde am dat la viața mea să-l scot pe prost din presă. O mai fac odată. Nu-ți strica rochițica de la lăcrimioare, mai bine fă un concurs de tricouri ude. Hăhăhă. Și lasă banul să curgă unde trebuie. Închid telefonul da mă enervez brusc, iară mă iau nervi la stomac. Bă, io de tâmpitul ăsta de Rinder nu mai scap niciodată cu toții banii mei. E ca râia! Încep să cred că dacă e război mondial rezistă două specii: gândacii de Colorado și Rinder. Nici măcar io nu apuc să rezist!

Iar o să dorm prost la noapte, că așa mă simt. De mâine scot locala pe stradă să verifice cine pe cine votează și mai ales ce draq mai citesc, că ăștia au învățat alfabetul și încep să mă supăr rău de tot.

 

Jorhe de Buruienesco

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

( Text publicat pe site-ul infobrasov.net )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *