Jurnalul lui Georgel ( XV ) – 10.09.2020

Iară n-am visat nimic azi noapte, semn rău din nou, iară intru în depresie și sunt tras la față, numai bine să vină dușmanii peste mine să ia tot ce-am făcut eu la primărie. M-am îmbrăcat și am plecat la servici cu mașina, și când am ajuns în Piața Uniri unde am pus eu asfalt mișto la fraieri acum vreo 2 săptămâni îl văd pe Petrescu de la Gazeta Brașovului TV și pe Vâju de la Informația Brașovului cum stăteau la cafele și râdeau de nu mai puteau, se țineau cu mâinile de burți. Aoleuuuu, muică ăsta e semn rău, stau dușmanii și râde. Dușmani? Cine mă, negri ăștia doi, vai de curu lor cu rahatul ăla de televiziune a lor, și Petrescu ăla un bou, când i-am zis să facem noi una-alta ca să fie bine, să nu fie rău, el nu și nu, că are și ăsta principii și onoare, și să-l ia dracu de gură spurcată ce e, bine că i-am mâncat fasolea aia la ceaun în campania din 2016, bine că nu era a lui, ci a lui unu de-i zic ăștia Colonelu, vai de steaua lui și ăla. Că pe Petrescu ăsta l-am căutat să-l pun bine, dar nu zicea nimeni nimic de el. Nici băieții de la serviciile ălea pentru civileanu, nici la militari, nici la comunitatea de informații, toți stăteau ca pe jar când întrebam de el de dădeau vina unii pe alți, nimeni nu avea sânge să se dea la el. Cine mama draq e și ăsta băăăăi, nene băăăăi, vreun Dumnezo pământ în orașul meu cu televiziunea aia a lui și cu fițuica aia opărită de ziar, tu-l în fasole. Și mai era și cu boul ăla de Vâju, cu barba aia a lui de Lenin chel în mizerie, altă poamă acră și un bou, că a fost corporatist, că haștagist, că draq să-l cheptine în capul ăla chel al lui, că face emisiune și cu boul ăla de Rinder, că să-l ia dracu și pe ăla. Că la fel când am întrebat de barbă cheală ăsta pe la dosare s-a făcut liniște în decor de și musca era pe silent. Cine mai e și ăsta băi nene, vărul lui Putin, nepotul lui Iliescu, unchiul lui Năstase, de-l dau toți la secret? Dau ăștia în mine cu venin și rahat de nu mai pot și să-i ia dracu cine îi ține în brațe așa strâns de nu-mi zice nimeni nimic și mie. Pentru o secundă mi-a veni să mă dau jos la ei să îi iau la șuturi în cur să plece din orașul meu marș mă, sau să pun locala pe ei, să-i văd întinși pe jos pe burtă în rahați de porumbei, cum îi saltă. Băăăăăi sărăchiilor, băăăăi gazaților, vă băgați voi în ciorba mea, hai marș de aici că poluați aerul, hai marș de aici că ăsta e orașul meu și voi n-aveți viză de flotant. Căcănarilor leproși care sunteți!

Moamăăăă, deja iară m-a luat nervii la stomac când i-am văzut pe ăștia, ia să bag un covrig din ăla bun cu sare de la Chiricheș. Și când dau să intru în birou erau la mine băieții aia care au venit să încaseze ratele la libertate. Aoleu piaza rea și ceasul negru. Mă pun eu frumos jos la biroul meu picior peste picior, și când mă uit ăștia aveau și cafele, și apă. Ehe, parcă erau la ei acasă. Și simt că mă apucă așa ușor dracii, bea ăștia cafele la mine în birou fără mine. Ce mai vreți băăăăi băieți, zic io? Păi domnul șef, domnu primar, ne-a trimis boss-ul că nu prea mai curge ce trebuie la noi din contractele ălea, și ăștia de și-au pus obrazul pentru treburile ălea pe ici pe colo pe la unii și alți, ne-a trimis să vă zicem, că cică vor să vă lase din brațe cu problema aia cu încurcătura de la Curtea de Apel, și cu dosarul. Ooooo, zic eu, ce bine că ați venit, chiar vă așteptam! Și hop scot 3 covrigi din pungă. Luați d-aici covrig bun cu sare! Ce, am rămas în urmă cu scadențarul? Aaaaa? Păi băăăăi, așa se vine aici la mine, ca la pension, pe tupeu, ia hai marș afară băăăăăi borfașilor că de la mine nu mai păpați nimic, v-ați pus bine cu Coliban Trotinetistul, voi și ăia de v-a trimis la mine, ia hai marș la el să vă dea, că acuma sunt în campanie și e scumpă campania, da? Lasă că vă arăt eu cum se câștigă cinstit alegerile, nu cu Cioloș și cu alți securiști, și cu să vă ia mama dracului de mai veniți pe aici, că v-am îmbuibat și numai probleme mi-ați făcut, ha, auzi la ei, ratele la libertate. Marș mă! Stați atârnați aici și-mi beți cafeaua și apa plată. Gata, s-a suspendat plățile, marș afară covizilor că nu mă mai ajutați cu nimic acuma, mă faceți pe la spate. Afaaaarăăăăăă că chem locala să vă lege!

Pfoai au tăiat-o ăștia de nici n-au atins pământul spre ieșire. Tu-i în cur pe mă-sa de triști, și pe ei și pe ăia de ia trimes, mâncători de mici cu muștar. O chem pe Angelica și zic când îi mai vezi pe ăștia îi dai afară, chemi paza. S-a înțeles! Tu-i în cur pe mă-sa! Și mă ridic să plec, să ies un pic la aer că mă luaseră nădușelile, și cu Petrescu și cu ăștia și să-i ia dracu pe toți să-i ducă unde le spun eu că mă vor ascuns toți, să ia de-a gata orașul meu, dar nu mă las, mamă-mamă ce le fac. Pfoaaiii draci-i găsesc! Și Angelica îmi face că semn că da din cap și îmi dă o punguță de cadou pe care scria Dunca. Aoleu, a zis ăsta că întârzie atunci la ziua mea, și că are un cadou pentru mine. Desfac io punga curios, și ce să vezi, o bucată de fier cam așa ca un vreun lat de palmă, cu cârpă la un capăt și un bilet pe care scria ” La Mulți Ani! Liviu Dragnea”. Mi s-au tăiat picioarele! De ziua mea Dragnea mi-a trimis un fel de cuțit, așa un șiș confecționat dintr-o bară de pat de la închisoare de la el, cu cârpă în loc de mâner. Mare om, mare caracter! Cum s-a gândit el la mine, să-mi trimită ceva făcut cu mâna lui. Asta cadou! Ca de la boier la boier! Ia să-i trimit și eu niște Cohibe din Cuba, din ălea bune să fumeze și el că o fi greu acolo la beci unde bagă el pedeapsă de i-au dat ăștia. Bag cadoul în sertar și când ies pe stradă hopa Doctorul Orțan de la PSD, mergea așa cu țigarea în bot și cu pliantele în mână. Să trăiască domnu doctor zic io, cum merge campania, bine zice el, auzi băi domnu doctor dar tu de ce te-ai băgat așa în politică, nu-ți mergea bine la spital acolo, nu venea plicul hăhăhăhă nu făceai banul cum trebuie, la care el zice domnu primar, eu m-am săturat să mă conducă toți proștii. Genial! Băăăăăăi nene, mare dreptate are prostu ăsta. Păi și eu numai de proști dau peste tot, dacă erau băieți deștepți ca mine, ajungeam bine de tot, când colo numai proști peste tot. Și Viorica, și Lucovid al nouășpelea ăsta, și prostu de Săsălău. Deștept prostu ăsta de doctor tu-l în cur pe mă-sa, dă târcoale pe la primărie încercă pe la uși, ce draq face, ce bă, io merg la el la spital să-i iau pacienții să-i consult. Hai marș, fiecare cu meseria lui, eu de meserie sunt primar.

Hai pa că bag ciorba și plec repede pe teren să dau mâna cu proștii pe stradă, bine că sunt pe stradă și nu ne conduc vorba lui Doctorilă ăla de Orțan, să bage votul la urnă cu mine, să mă fac primar încă 4 ani. Să-i fac iară din vorbe ca pe proști că așa e bine să-i faci, să nu mai știe cum îi cheamă, au ce povesti după aia că m-am întâlnit pe stradă cu primaru și am dat mâna cu el.

 

Jorhe de Buruienesco

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

( Text publicat pe site-ul infobrasov.net )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *