Primăria Brașov – ,, În week-end vom organiza parcări volante”

( Pamflet ) Primăria Brașov – ,, În week-end vom organiza parcări volante”

Într-o postare pe Insta, Primarul Brașovului Allen Coliban a declarat că a găsit o soluție pentru evitarea aglomerației din centrul Brașovului în weekend-uri când orașul este invadat de turiști. Acesta a scris că, cităm ,, Pe principiul piețelor volante, am găsit soluția organizării de parcări volante în apropierea Centrului Vechi. Aceste parcări volante vor avea și standuri de comercializare pentru cafea, cartofi prăjiți și covrigi, preferatele turiștilor. Vom adopta în curând și cazări volante, precum și autostrăzi volante. Pentru pârtiile de schi vom organiza iarna și zăpadă volantă, sau mai avem soluția zăpezii artificiale pe care o vom așeza pe pârtie în weekend și o vom strânge pentru depozitare în timpul săptămânii, reușind astfel să avem domeniul schiabil deschis tot anul. Nu pot ascunde faptul că lucrăm la un proiect prin care vom deschide undeva în afara orașului un studio foto 3D unde se vor putea face fotografii cu Masivul Tâmpa în spate și Biserica Neagră, fără a fi necesară deplasarea în Piața Sfatului. ”.

Contactat de către redacția informatiabrasovului.ro pentru mai multe detalii, acesta nu a avut nici o reacție.

 

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

* ATENȚIE ! Acest text este un pamflet și/sau ficțiune și va fi tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje sau întâmplări reale este pur întâmplătoare.

** PAMFLÉT s.n. Scriere satirică în proză sau în versuri în care sunt înfierate atitudini, fapte, concepții negative.

*** SATIRA este o formă literară de critică a slăbiciunilor individuale, sociale sau general omenești, adesea într-un mod acuzator. Caracteristicile stilistice ale satirei sunt ironia, exagerarea caricaturală a unor aspecte particulare și construirea unor relații neobișnuite de aparență absurdă. 

**** FICȚIÚNE, ficțiuni, s. f. Reprezentare produsă de imaginația cuiva și care nu corespunde realității sau nu are corespondent în realitate; plăsmuire a imaginației; născocire. [Pr.: -ți-u-] – Din fr. fiction, lat. fictio, -onis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *