Candidaturile la Președinția USR PLUS – Doi gropari și un leșinat

   
Dacă până ieri se anunțaseră două nume grele, respectiv Barna și Cioloș, de ieri mai avem un candidat în persoana lui Irinel Darău.
Și dacă despre Barna afirm faptul că este un gropar de talie națională, iar Cioloș n-ar câștiga alegerile nici dacă ar candida singur pe listă, despre Irinel ce pot să mai spun. Că probabil canicula i-a „ tras draperia” și se visează președinte USR PLUS.
Și mă întreb oare unde sunt băieții ăia grei care au demonstrat chestii? Unde e Drulă, unde e Năsui? Unde sunt vreo doi-trei din Brașov care au împins construcția bine de tot în alegeri și înainte de ea?
( Select Imobiliare Brasov – servicii imobiliare complete – vanzari si inchirieri case, vile, terenuri, apartamente, spatii si alte imobile. www.select-imob.ro )
Că deocamdată ce văd eu la USR PLUS este exact drumul pe care l-a luat PNȚCD-ul când guverna. Adică exact drumul spre cimitirul istoriei. Degeaba au venit cu strategie de corporație, degeaba au figuri inteligente și o ard pe romgleză, degeaba ne fac guvernare din powerpoint, că deocamdată au demonstrat că n-au demonstrat. Pe unde e picior de alde USR PLUS vine uraganul de nu se mai înțelege om cu persoană.
Pe ăștia dacă îi pui în dispozitiv tactic pe front, trece adversarul peste ei de nici nu se cunoaște că ar fi cineva pe acolo.
Slab, slab, țara asta chiar nu poate produce ceva de calitate mai bună? Întreb pentru un prieten.
Dan VÂJU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *