Sâmbătă seara, la plimbare pe răcorică

Sau cum arăta giratoriul de la „ Maternitate”, sâmbătă seara pe la ora 19:30. Suntem conștienți ca trăitori în brașov că cetățenii din mașini căutau locuri de parcare. Acum nu sunt foarte lămurit, locurile ăstea de parcare, care niciodată nu sunt suficiente, în grădina cui sunt. A lui Sebastian Rusu sau a lui Allen Coliban? Că nu sunt sigur.

 

( Select Imobiliare Brasov – servicii imobiliare complete – vanzari si inchirieri case, vile, terenuri, apartamente, spatii si alte imobile. www.select-imob.ro )

 

  Dacă sunt în ograda lui Sebastian Rusu, îmi e clar că el e singurul care lucrează prin Primăria Brașov. Dacă sunt în ograda lui Allen Coliban, e clar că se vor rezolva la o dată viitoare neprecizată. Probabil între Paștele Cailor și Sfânta Apă a Sâmbetei.

 

De gură sunt buni toți, dar realitatea arată așa ca în imaginile atașate. Doare pe careva exceptându-i pe cei care au ieșit la plimbărică sâmbătă seara? Sau mașinile alea nu poluează? Sau poluează și nu se vede.

 

( Reclama ta, aici ! )

 

Și oricum, românul dornic de răcoare de la munte a venit în mini concediu și stă la „ Airbnb”, claie peste grămadă prin Centrul Vechi. Și a mai lăsat și mașina pe stradă, nu pe locurile de parcare cu plată, ci numai bine să blocheze tot Scheiul de îți e frică să mai miști mașina că te trezești cu vreun mașină înmatriculată în OT, TL, BZ, B care ți-a luat locul și rânjește satisfăcută până își termină sejurul propietarul.

 

Ferească bunul Dumnezeu să viețuiești prin Centrul Vechi și să n-ai curte că ești victimă. Cât despre mersul pe jos, ce să vezi, face piciorul frumos!

 

Dan VÂJU

 

#InformatiaBrasovului

 

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *