USRPLUSUS PENIBILUS

Să vă mai dau una proaspătă de frige, frige. Tot despre USR PLUS că văd că sunt înscriși la Olimpiada de penibilități.
Se face că la Suceava, unde viceprimăriță este madam USR PLUS-ista Teodora Munteanu, a avut loc un eveniment. Bucovina Motorfest. Eveniment finanțat de către Primăria Sucevei.
( Select Imobiliare Brasov – servicii imobiliare complete – vanzari si inchirieri case, vile, terenuri, apartamente, spatii si alte imobile. www.select-imob.ro )
Toate bune și frumoase, motoare, beri reci, mici, hamburgeri, muzică rock, așa să ne țină Dumnezeu una într-una, fără pauză. Și la final tombolă, unde marele câștig era o motocicletă.
Și ce să vezi, fericita câștigătoare a fost exact madam viceprimar, care a încălecat pe șa, și povestea rămânea așa. Rămânea așa dacă nu se trezeau ceva jurnaliști din zonă ca să-i bată obrazul norocoasei câștigătoare. Care a răbdat vreo două ore, s-a scărpinat în cap, și a ieșit public și a zis că donează 5000 ron, contravaloarea motocicletei pentru că e second-hand. Nu ea, viceprimăriță, ci motocicleta.
( Aici poate fi reclama ta ! )
Dacă aș fi rău, dar nu sunt, aș spune că s-a dedulcit la motocicletă. Dar și pe asta o contabilizez la greșelile nevinovate, penibile. În schimb nu înțeleg de ce i-a luat două ore să reacționeze după atenționare, ea fiind călare în șa de ieri seară.
Somnul motocicletei naște USR PLUS-iști la foc automat.
informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *