Hai că a dat-o Coliban pe aia cu apartamentul lui Scripcaru din primărie

Daaa, mare noutate, toată presa din Brașov știa de ea încă de pe vremea lui Scripcaru. S-au trezit oamenii de „ imagine” a lui Coliban să dea în presa centrală, că aia locală le pute. Că pe local toți sunt cu bocancii pe Coliban și USR PLUS, pe unde-i prinde îi stârpește.

 

Articol investigatoria.ro ( Link – )

 

( Select Imobiliare Brașov – servicii imobiliare complete – vânzări și închirieri case, vile, terenuri, apartamente, spații si alte imobile – www.select-imob.ro )

 

Am publicat pe site-ul infobrasov.net „ Jurnalul lui Allien de Colibanesco (Cap. 2) – O lună de agonie ( Link – ), pe la jumătatea paginii, citez „ În altă ordine de idei, am aflat că în interiorul primăriei, fostul primar a amenajat un apartament pentru el”. Data publicării – 29 octombrie 2020.

 

Păi și de atunci de ce nu s-a plâns mai marele și omnipotentul Coliban prin presa din Brașov? Păi atât el, cât și USR PLUS-ul sunt supărați pentru că în campania electorală din toamna anului trecut, despre Allen Coliban și USR PLUS a scris aproape nimeni. Doar „ Informația Brașovului” mai dădea câte un pamflet. De ce nu l-a băgat presa în seamă atunci?

Pentru că jocurile erau făcute, nimeni nu trebuia să amintească nimic de Allen & Co. , trebuiau să curgă numai știri pozitive cu Georgel. Și când Coliban l-a șters la bot pe Georgel de scaunul de primar, câteva dintre site-urile de știri au mirosit că s-a cam terminat cu treaba bună marca Georgel, și au pus tunurile pe Allen.

 

( Aici poate fi reclama ta )

 

O parte din presă îl cotonogește pe Allen cu bună credință, pentru că nu face, sau ce face, face prost, târziu, scremut. O parte din presă îl cotonogește ca să scoată ceva bani de la USR PLUS după care să se facă că n-a văzut. Și altă parte a presei îl cotonogește pentru că așa fluieră sponsorii. Mai clar de atât nu pot să explic.

 

Așa că oamenii de la USR PLUS s-au orientat spre „Libertatea” și în general presa centrală. Și pe local au rămas la Facebook.

 

Și de unde te așteptai ca imediat după ce a intrat în post, să cheme televiziunile și să arate „ robinetele de aur” de la Primăria Brașov, și presa să bubuie de contractele făcute de fosta administrație, Coliban a tăcut. Poporul vrea sânge pe pereți. Nu s-a întâmplat. Coliban a preluat un oraș la cheie, unde treburile mergeau sau nu, și unde banul curgea într-o direcție sau alta, și i-a luat foarte mult timp să înțeleagă pe unde se poate schimba „ matca” administrației. Și nici măcar acum nu e lămurit pe deplin.

 

Și pe nas i-au ieșit și tramvaiul, și contractul cu P&P-ul și autorizațiile lui „ American Dream”. Și derapajele lui Nico C. Cârjan, consiliera de imagine.

 

Și cine știe ce mai urmează, că am o presimțire rea că nu se termină bine. Sper să n-am dreptate.

 

Dan VÂJU

 

#InformatiaBrasovului

 

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *