Locul doi în UE la frecvența bețiilor. Rușine!

Îmi crapă obrazul de rușine. Cum adică locul doi. Nu putem să fim și noi campioni la ceva în viața asta?

Cică 35% dintre români recunosc că au obiceiul să bea peste măsură cel puțin o dată pe lună. Adică cum, în restul timpului se bea cu măsură?
( 👏 Select Imobiliare Brașov – servicii imobiliare complete – vânzări și închirieri case, vile, terenuri, apartamente, spații si alte imobile 🏆www.select-imob.ro )
Unde e sfântul vers din Paraziții care zice după cum urmează „ Beau și am să mor că n-am măsură/ Nici dacă mă coși la gură”.
Portugalia, Spania și Italia ocupă primele locuri în clasament la consumul zilnic de alcool. Ne bat ăștia la șpriț? Ăștia sunt niște slabi, eu n-am reușit să mă îmbăt cu succes decât în România. Probabil de la aer, că e aerul mai tare.
Și mai vine și un psihiatru să comenteze repede. Băi, trebuia să-l aduceți pe Nea Costel de la Times New Roman să vă lămurească. Un drojdier sadea, nu un medic.
Și spune doctorilă că în obiceiul de a consuma alcool nu este vorba despre o dependență, ci despre un comportament susținut de grupul intim, de familie. Cică „ am văzut pe mama, pe tata, fac și eu la fel. ”
( ‼ Aici poate fi reclama ta ‼ )
Păi și cum să evadez din realitate? Cum mă ecranez și eu ca omul? Nu e mai facil să mă intoxic cu etanol. Ce draq, vrei să ajung la pastile? Nu vezi în ce lume trăim?
Vă spun eu. Europa trunchiază statisticile. Ne ia sticla de la gură. Urât gest. Să le fie rușine. Nici măcar nu mai închin paharul pentru ei.
Rușine mare pățim noi ca popor cu statistica asta. Treziți-vă!
Dan VÂJU
informatiabrasovului.ro
Foto – Bună Ziua Iași

Leave a Reply

Your email address will not be published.