Cîțu ieri ne-a lămurit cu pâinea. Azi ne-a lămurit cu șprițul la volan

Și probabil mâine ne învață și cum se rulează un „ cui”. Că ce să vezi, așa prim ministru avem. Bărbat adevărat, român neaoș. Nu știe cât costă o pâine, dar cu șprițul la volan le știe. Bine, nu aici a fost prins, ci în America, și nu acum, ci acum 20 de ani. Și a băgat și vreo două zile la „ răcoare”.

Partea mișto e că recunoaște cu gurița lui, nu se pune problema să o dea la întors. Adică omul își asumă ce a făcut. Și vorba lui, e o contravenție, a plătit amendă, și-a vândut mașina, a luat-o pe jos ca orice consumator de tot respectul.

( 🏆Select Imobiliare Brașov – servicii imobiliare complete – vânzări și închirieri case, vile, terenuri, apartamente, spații si alte imobile – www.select-imob.ro 🏆)

Și se mai și miră că ce n-a apărut în patru campanii electorale, apare acum. Și ce nu a apărut de la dușman ( PSD ) apare acum de la prieteni ( PNL ).

Vorba românului, „ Ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc și singur”.

Cîțule, Cîțule, dar de scumpirile în lanț de la începutul anului ce ne mai zici? Că văd că îți asumi bărbătește, pe asta cu șprițul la vaolan și cu pâinea le-ai luat cu pieptul dezgolit.

( Aici poate fi reclama ta ‼ )

I-auzi! Energie electrică a crescut cu 24,65% față de anul trecut în iulie. Gazul doar 20,5%. Astea sunt problemele reale, că vine iarna și, noi, mâncătorii de pâine care visăm la salariile de 3000 de euro, noi, ăia de o ducem „ bine”, dar ne plângem, că doar a crescut economia, noi, cum o scoatem la capăt? Aud? Mai luăm o haină groasă pe noi și stăm acasă cu ochii beliți în televizor sau pe internet că e ieftin.

Combustibili – 13% creștere de preț într-un an de zile. Raportează măgăria asta la salariul minim pe economie, pentru că 1,5 milioane de oameni în țara asta pleacă acasă cu 1450 ron. Adică din 5,6 milioane salariați, 1,5 milioane lucrează pe nasturi. Adică vreo 37%. Adică, lăsând șprițul la o parte, 1 din 3 salariați căștigă salariul minim pe economie.

Pe asta cum ți-o asumi?

Hai, sănătate!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *