În țara lui Caragiale, îl primești pe Caragiale dacă te înțepi

Asta e ultima găselniță. Stai la perforat și primești bonuri de masă în valoare de o sută de lei. Aia cu micii la Obor a expirat, acum poți să iei două traiste de mâncare și să uiți câteva zile în ce țară excepțională viețuiești.

Au stat și s-au gândit bine, cum să facă să mai adauge niște persoane pe lista la capitolul imunizare, și au ajuns la concluzia că tot Caragiale îi scoate din rahat.

( 🏆Select Imobiliare Brașov – servicii imobiliare complete – vânzări și închirieri case, vile, terenuri, apartamente, spații si alte imobile – www.select-imob.ro🏆 )

Paradoxul vieții de român. Caragiale.

Pentru că uite așa se duce dracului toată propaganda de AUR a conspiraționiștilor. Lătratul lui Șoșoacă a intrat în dizgrație prima oară în fața unui carton soios cu trei mici și muștar la Obor. Vorba românului, a rezolvat o treabă și are și mațul plin.

( Aici poate fi reclama ta ‼ )

Acum îi le dă nucleara la conspiraționiști. Pentru că au gândit-o bine de data asta. Teoria conspirației este o vorbă care nu afectează ciclul de clocit al găinii din bătătură. Și nici nu influențează vizita la WC-ul pe natural din fundul curții. Și altfel duci înțepătura din umăr cu mațul plin pe banul statului.

Altă viață acum. Și cu aia în umăr, și cu sufletul în rai, și cu milionul la purtător.

Așa e, mai dă-i naibii cu dacii lor liberi, ortodocși și suverani.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *