Cât mai ignoră Săsălăul scandalul cu șprițul lui Cîțu

Așadar cum e trata șprițul lui Cîțu. Ăla din America, de acum „ douăj de ani”, care s-a soldat cu două nopți la „ răcorică”.

 

Aripa conservatoare din PNL, hai să le zicem „ Martorii lui Orban ” o bagă pe aia cu lipsa de încredere. Gata, omul și-a ascuns CV-ul atât de bine, încât ne lasă mască când se mai scurge câte una de îți vine să plângi cu vorbe. Trădare, trădare, de trei ori trădare. Tot mai bun e Orban că n-are probleme de „ dosărel”.

( Jurnalul lui Georgel – ediție completă – )

Aripa Cîțu, cei care se dau reformatori, o ard că Orban e golan, că de la el a plecat, și strică partidul. Dar nu-i problemă, că în România șprițul la volan e subiect de bărbăție, de antisistem. Și nouă ne place antisistemul, că doar nu ne călăresc ei pe noi. Zbiară în noi ADN-ul de haiduc!  Hai, sănătate!

USRPLUS o dă în „ Fără penali în funcții publice”. La ei s-a stricat placa, și au aceeași temă pe orice variațiune. Sloganul! Frumos, corporatist, la ordin. Au identificat putreziciunea din țară și ca atare, orice e penal, pute.

AUR tace. Pentru că e gogonată rău. Și o dă în conspirații, că cică gata, într-o săptămână vine Ciucă, generalul, la butoane la Piața Victoriei. Ca să fie liniște și militărie.

PSD stă relaxat. Nu-i bine să te bagi peste adversar când se autosabotează.

În neaoșa tradiție românească putem spune, așa, de la obraz, „ Da` ce a făcut dom’le Cîțu? A dat în cap, a omorât? A băut și el un pahar și s-a dus ca omul acasă să se culce”.

E drept, noi vrem chestii mai crâncene, nu ne împiedicăm de o beție la volan. Vrem ceva nasoale grele, cu sânge și victime. Și dacă se poate ceva rău de tot. Așa, pe bune, ce rahat a făcut?

( Jurnalul lui Georgel – ediție completă – )

Și stau așa și mă minunez. Iohannis, săsălăul adormit de la Cotroceni, n-a știut nimic?

Fie serviciile știau când l-au verificat de dosar, și au ținut pentru ele, s-au iau zis lui Iohannis, și Iohannis a percutat târziu și greu, sau a considerat că nu contează, fie n-au știut, l-au pus pe careva din interior să-i verifice dosărelul și ăla a tot verificat. Îmi e greu să cred a doua variantă.

 

Așa că rămân la prima. Serviciile știau, ar fi culmea să le scape ceva. Și aproape sigur, a fost informat și Mutu’, ăla care tace în limba germană la Cotroceni. Și Mutu’ a trecut în agendă pentru mai târziu informația, pe post de pisică. Ca să o arate dacă Cîțu o ia pe arătură. Și probabil au mai știut și alți potentați de poveste.

 

Mutu’ oricum are reacții întârziate, mai e și caniculă acum, poate o arde prin concediu. Stă și socotește în cap pe germană, dacă nu cumva Orban ar fi mai bun executant, și nu iese din cuvântul lui. Deși anul trecut în decembrie, Orban i-a pus pe USRPLUS cu 15% boieri pe la Sănătate, Justiție, Finanțe și Transporturi, că să fie el șerif la Camera Deputaților. Și i-a stricat Crăciunul lui Iohannis.

 

Chiar vreau să văd cât mai poate ignora Săsălăul scandalul cu șprițul.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Agerpres

https://bit.ly/3g36Brk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *