Doliu în lumea iubitorilor de bere – Cerbul Cornel a murit

Vestea tragică a survenit în dimineața zilei de 16 august 2021.

Îndrăgita mascotă a producătorului de bere Ciucaș din Brașov a transmis într-o conferință de presă că, cităm „ În zorii zilei de 16 august, la ora 8 dimineața când angajați din cadrul fabricii noastre de bere din Brașov s-au dus la țarcul în care stătea Cerbul Cornel, au constatat că acesta era decedat. Au anunțat imediat incidentul la 112, și acum echipele de polițiști din cadrul IPJ Brașov, serviciul omoruri, ridică probe și au dus suspecți la audieri”.

Un comunicat al IPJ Brașov, transmite faptul că „ în urma necropsiei, se pare că cerbul cornel suferea de ciroză hepatică galopantă, probabil datorită faptului că se hidrata numai cu bere”

Cercetările continuă.

 

Dan V.

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

* ATENȚIE ! Acest text este un pamflet și/sau ficțiune și va fi tratat ca atare. Orice asemănare cu personaje sau întâmplări reale este pur întâmplătoare.

** PAMFLÉT s.n. Scriere satirică în proză sau în versuri în care sunt înfierate atitudini, fapte, concepții negative.

*** SATIRA este o formă literară de critică a slăbiciunilor individuale, sociale sau general omenești, adesea într-un mod acuzator. Caracteristicile stilistice ale satirei sunt ironia, exagerarea caricaturală a unor aspecte particulare și construirea unor relații neobișnuite de aparență absurdă. 

**** FICȚIÚNE, ficțiuni, s. f. Reprezentare produsă de imaginația cuiva și care nu corespunde realității sau nu are corespondent în realitate; plăsmuire a imaginației; născocire. [Pr.: -ți-u-] – Din fr. fiction, lat. fictio, -onis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *