Să vedem dacă mai apucăm ștevia primăvara viitoare

Și a ieșit Cîțu umflat tot acum câteva zile să ne spună ca la prostovani că avem creștere economică 13%. S-a auzit? TREISPREZECE LA SUTĂ CREȘTERE ECONOMICĂ !

Gata, batem tot la cwrul gol, suntem NUMBER ONE PĂ EUROPA. S-a umflat fasolea în burdihanul guvernamental și dă pe afară prin gura premierului.

Gata, Cîțu ne-a transmis că suntem mari, suntem tari, suntem pă treabă, rupem tot. Tigrul Europei suntem!

( Citește și – USRPLUS – Hipsereală cu tupeu. „ O Românie fără hoție” a fost doar un slogan electoral – https://bit.ly/3k8dN6D )

Pentru că, pe lângă faptul că e o declarație politicianistă lipsită de finețe, dată așa ca să înțeleagă toată lumea că e CREȘTERE, el fiind cu gândul la alegerile din PNL de la sfârșitul lui septembrie, vine realitatea și îi pune tocana fierbinte în poală. Sau șprițul în mână la volan.

I-auzi ce ne transmite pe Facebook mai ieri premierul  – „ Am discutat astăzi cu ministrul Energiei și reprezentanții ANRE, OPCOM, Transelectrica și Consiliul Concurenței pentru a înțelege mai bine situația creșterii prețurilor la energie și gaze.

Voi identifica rapid cele mai bune soluții pentru a trece cu bine peste iarna care urmează și, pentru că nu avem timp de pierdut, voi relua discuțiile pe acest subiect săptămâna viitoare.”

Ce ați naiba ați discutat? Despre ce reacții o să avem în iarnă când o să vină facturile la gaze și curent electric de o să ne usuce? Despre cum vom face frigul și foamea? Despre ce naiba ați discutat. Despre cum e să te urci rupt de beat la volan și să iei 1000 de dolari amendă și două zile după gratii?

Și de unde atâta creștere economică, că toate produsele s-au scumpit. De la mâncare, la combustibil, la materiale de construcție. Tot ce cumpără omul de pe unde cumpără, are ceva în plus la preț față de acum câteva luni. Unde naiba vezi tu creștere economică, domnu Cîțu, când în curând ne va lua zgaia pe toți cu facturile la utilități în mână și cu cardul blegit de datorii în mâna ailaltă. Probabil o vezi cu ăia unu la sută ai tăi cu salarii peste 3000 de euro.

( Citește și – USR PLUS – Paradoxul trotinetei și călcatul pe iarbă – https://bit.ly/2W0q9W9 )

Cîțule, Cîțule, mai taie din ele, dă-le draq că ne-a ajuns burta lipită de spinare și tu o dai în creșteri economice și faci planuri pentru următorii 8 ani. Pe spatele prostimii.

Auzi, jumătate din poporul pe care-l vezi cu ochii umezi de extazul creșterii economice, tot în fundul curții se duce la budă.

 

Și mai nou, când te întreabă jurnaliștii dacă ai de gând să candidezi la prezidențiale, o dai în citate. I-auzi ,, Pas cu pas”. Pas cu pas ne-a înfundat autorul cărții „ Pas cu pas”. Ne-a condus de ne-a lăsat lați pe toți.

Gata Cîțule, ești pe cai mari, te-a tras Iohannis din căciula cu bilețele, om te face, îți lasă țara pe mână.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

https://bit.ly/2W74mMw

Leave a Reply

Your email address will not be published.