Cîţu are ieșiri demne de iUmor

 După ce a dat-o de gard cu prețul la pâine, că na, el e spirit fin, nu halește cu pâine, și n-are de unde să știe cât costă pâinea, acum îl scoate din hazna și pe ministrul de la finanțe, care nu știa cât e salariul minim. Pentru că nu halește el cu salariul minim.

„Domnul ministru al Finanţelor era optimist, vedea în viitor cât o să fie salariul minim pe economie. (…) A fost o gafă. Cu siguranţă, astăzi aţi discutat foarte mult despre acest lucru. A fost deliciul presei, dar, în acelaşi timp, astăzi, au fost anunţate nişte lucruri foarte importante pentru economie pe care ar trebui să le repete şi o să-i spun să le repete. Acum ştie (n.r. cât e salariul minim pe economie)” a zis Cîțu ca să scoată guvernarea la liman.

( Citește și – În România, Ministrul Finanțelor nu știe cât e salariul minim net pe economie – )

Băieței tomnatici, ce au primit pe albăstreala ochilor cheile țării, se țin de stand-up comedy.

Păi în cazul ăsta luați-l și pe Micutzu cu voi. Și pe Bendeac. Oamenii sunt mult, mult mai inspirați decât voi, măcar au audiență. Îi puneți și voi printre miniștrii fără portofoliu, doar așa ca să aveți ce filma pe la ședințele de guvern. Garantez că rupeți tot la vizualizări, și românii o să uite de foame și sărăcie. Că îi vindecă râsul.

Cîțule, nu te mai saturi de caterici și țambalagisme. De când ai dat-o pe aia cu creșterea economică, și de când te-au deconspirat că umblari cu șprițul în nas prin Satele Unite, ai devenit chiar simpatic. Când l-ai mai citat și pe Săsălau când ai fost întrebat dacă vrei să fi președinte al României, ai zis tu că „ Pas cu pas”, ai rupt tot, ești în prime time pe la toate televiziunile.

( Citește și – Coliban vrea să o „ scoată la vopsea” – )

Eu zic să mergi și la iUmor până în alegerile din partid, să te știe lumea de băiat spiritual, cu vorbele la el. Faci și tu glume cu șprițul la volan, cu pâinea, cu salariul minim.

Hai că ești băiat descurcăreț.

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Credit foto – Premierul Florin Cîțu și ministrul Finanțelor Dan Vîlceanu. Foto: INQUAM Photos/Ilona Andrei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *