Coliban vrea să o „ scoată la vopsea”

Prins crâncen între lansarea de platforme politice prin Piața Victoriei și organizarea Forumului Orașelor Verzi, Allen Coliban, onor primar al Brașovului, își face timp să ne arate „ grandioasele” realizări ale mandatului sau.

( Citește și – În România, Ministrul Finanțelor nu știe cât e salariul minim net pe economie – )

Astfel, aflăm de pe Facebook ( de unde altundeva ) că „ forțele binelui” din administrația publică pe care o conduce ( spre dezastru dacă e să mă întrebați pe mine ), au dat o mână de vopsea pe pereții apeductului de Sub Tâmpa.

Spre mândria întregului oraș!

Precum un pisic a băgat sub preș un nou eșec marcă proprie, prin care dorea introducerea vitezei limită de 30 de km la oră prin Centrul Vechi. În schimb a semnat cu TAMTAM, un contract pe încă niște autobuze electrice, în dorința evidentă de a ne înverzi orașul. Evident, în alt timp și spațiu aflate pe alte coordonate mentale, Allen Coliban se zbate pentru proiecte pentru Brașov. Zbatere care nu-i prea iese. Din cauză de oameni răi, pricinoși și hahalere care refuză avansurile generoase ale administrației ce pun bazele unei dezvoltări urbane demne de secolul următor.

( Citește și – A treia cale din USRPLUS. Corul leșinaților a cântat în Piața Victoriei – )

Așa e, mâncătorii de mici, fleici și pulpe la grătar nu apreciază zbaterea fiului primordial al orașului.

Colibane, iartă-ne, nu te merităm, dar am aflat-o prea târziu.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *