Flavia o arde din nou patetic în scris

Cum unde? Normal, pe Facebook. Că cică i-au dat la operație dușmanul din politică și mafia dezvoltatorilor imobiliari. Că i-au făcut plângere penală la DNA. Și ei și asociației care administra un muzeu în catacombe fără nici un fel de contract. Adică pe barba lui Coliban.

Ăștia sunt răi că vor hârtii doveditoare? Păi cum, voi ăia cu „ Fără penali în funcții publice” vă dați girul ca un muzeu să funcționeze fără contracte, fără autorizații, să încaseze bani de la vizitatori, după care vă plângeți că sunteți prinși cu mâța în sac. Și auzi la ea „ sunt o doamnă și n-ar trebui să mă cobor” și „ nu am fost votată să zâmbesc și să tac”.

( Citește și – Cîţu are ieșiri demne de iUmor – )

Nu draga mea doamnă care n-ar trebui să te cobori, n-ai fost votată să zâmbești și să taci. Ai fost votată să muncești până îți sar capacele pentru orașul ăsta. Și să faci lucrurile legal, fără suspiciuni de fraudă. Și fără să te plângi pe Facebook. De aia ai fost votată. Ca să pui administrația orașului ăsta pe făgașul normal, al unei administrații normale, în slujba cetățeanului. Să eficientizezi anumite procese decizionale și să te supui LEGILOR acestui stat. Nu să „ te miorlăi” despletită pe Facebook, că e greu și oamenii sunt răi. Nu-ți convine, dă-ți demisia! Lasă pe altul mai bun.

Sau credeai că politica și admistrarea unui oraș sunt un fel de vacanță de unde pui poze pe Instagram. Nu doamnă, e război. E care pe care. Ai și presiunea cetățenilor, ai și presiunea din partid, ai și presiunea de la cei din alianță, ai și presiunea din opoziție. Care ce crezi că așteaptă fiecare. Îți spun eu. Pasul greșit. Ai greșit, ți-au luat capul. Nu ești în stare să joci jocul, demisia. Lasă pe altul.

( Citește și – Încă puțin și Brașov va ajunge orașul Caracal din urmă – )

Păi cum îți permiți tu, și asociația respectivă să vă jucați ca în curte la grădiniță?  A fost o ideea bună muzeul din catacombe? Probabil a fost. Dar dezastrul a venit când ați pus ideea în practică. Exact ca niște combinatori, ați întors pe furiș portofelul brașoveanului. Poate din prostie, poate intenționat. Asta o să constate DNA-ul.

 

DeNeA / Să vină, să vă ia!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *