Încă puțin și Brașov va ajunge orașul Caracal din urmă

Da, exact. Caracal. Cunoscut pentru cele șapte „ minuni” de la Caracal. La Brașov deja avem trei „ minuni”. Eu zic că-i ajungem imediat din urmă.

Prima minune e organizarea FOV ( Forumul Orașelor Verzi ). Daaa, mare minune. De la USRPLUS pornire asta cu Brașovul verde, iarbă verde, totul verde. Da, exact, Brașov unul dintre primele cinci orașe la poluare din Europa, și unul dintre primele trei din țară, organizează Forumul Orașelor Verzi. Probabil ca să le arate invitaților că așa nu se face, altfel nu-mi explic. Până și chestia aia cu reducerea vitezei în Centrul Vechi la 30 de km/oră, nici aia nu a reușit administrația să o impună.

( Citește și – Coliban vrea să o „ scoată la vopsea” – )

A doua minune de la Brașov e presupusa tacla la cafeluță ( Poftă bună la cafeluță ) a edilului haștagist cu șeful PSD Brașov. Păi cum vine asta, după ce haștagiștii i-au milui ani întregi pe #ciumarosie, urându-le de la foarte bine în sus, acum stăm la cafele și ne tragem de șireturi? Că asta solicită „ interesul politic”. Minune mare pupătura asta grețoasă.

A treia minune de la Brașov e transferul cu delegație de la Agenția Metropolitană Brașov a angajaților din apropierea USRPLUS către Primăria Brașov. Adică, care va să zică, Dragoș David a băut cafeluța cu Coliban ( Poftă bună la cafeluță ) și s-au înțeles la ceas de mare taină să nu se calce pe bombeu, ba chiar și-au jurat și o sfântă alianță. Cum au concluzionat înțelegerea? Eu mă fac că nu te văd, tu te faci că nu mă cunoști?

( Citește și – Cîţu are ieșiri demne de iUmor – )

Înțeleg că politca e o mare curvă. Da chiar așa, să sari din banca TFL-iștilor ( Tinerii Frumoși și Liberi ), direct la combinație, scurt, fără nici un preludiu? Cu încălzirea cum rămâne? O dăm așa, în prostituție intelectuală, pe neunse, de față cu tot electoratul?

Cum e cu caracterul? Îl ai până nu-l mai ai?

Hai băieți, încă patru gogoși și facem egal cu orașul Caracal.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Adevarul.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *