Măcar avem o minte limpede în administrația orașului

Și nu, nu este vorba despre Allen și Flavia, e vorba despre viceprimarul Sebastian Rusu. Care a înțeles să pună osul la treaba, să nu mai stea după indeciziile haștagiștilor.

Păi și ce face Sebastian Rusu. I-auzi! Aduce echipamente noi în parcurile, spaţiile de agrement şi terenurile de joacă din municipiul Brașov, și noul mobilier urban ce urmează să fie integra în ambientul citadin.

( Citește și – Încă puțin și Brașov va ajunge orașul Caracal din urmă – )

Modernizează spațiile de joacă din Brașov, iar acestea vor beneficia de elemente care vor încuraja copiii să își exploreze limitele fizice, creative și emoționale într-un cadru sigur. Schimbă echipamentele uzate sau învechite, pentru a asigura un grad înalt de siguranță a copiilor.

Amplasează mese de tenis și montează panouri de baschet. Ba într-o locație ce urmează să fie stabilită, va da în folosință și o tiroliană.

Urmează să monteze și mobilier urban – bănci, coșuri de gunoi, suporți de bicicletă și jardiniere.

Și asta după ce a curățat, toaletat, asfaltat și marcat aproape tot orașul.

( Citește și – Flavia o arde din nou patetic în scris – )

Adică face ce trebuie să facă un om care înțelege cum se administrează un oraș. Fără tefelisme, trotinetisme și alte deliruri

Și mă întreb, cum naiba unora le iese treaba de e brașoveanul mulțumit, și alții urmează să fie cât de curând alungați cu pietre din oraș.

 

Bravo Sebastian Rusu!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *