Daci liberi, ortodocși și naționaliști. Mai trag un „ cui”, mai stau de vorbă. AUR curat!

E de noaptea minții. Exact de la ăia care se dau mai catolici ca Papa, mai ortodocși ca Daniel, mai patrioți ca Decebal, mai orice decât oricine, au plesnit-o bine de tot astăzi la ceas de prime time.

( Citește și – USRPLUS, oameni noi cu apucături vechi – )

Cică la parlament a fost prins un reprezentant AUR având la el un plic în care se afla cannabis. Sursele au declarat că este vorba despre Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR, asupra căruia ar fi fost găsite 0,5 grame de cannabis, despre care a declarat că sunt pentru consum personal.

Vaaaai, dar cum se poate așa ceva? Drogalăi la AUR? Vaaaaai, dar parcă erau pe la alte partide.

Cum așa? Oare era cânepă tradițională, dacică?  Probabil e stres mare la AUR de au început băieții să bage „ cuie”. E greu tare în opoziție, o mai dedulcesc la una „ mică” de face fum.

( Citește și – Forumul Orașelor Verzi pe post de Cerbul de Aur? Unde e „ combinația” de partid? – )

Dar stai să vezi ce a zis George Simion, cică „ cu siguranţa domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastra pentru prim-ministru”. Vaaaai ce spiritual e domnu Simion! Mi s-au umezit buzele și ochii de atâta spirit.

Bănuiesc că mai urmează să mai prindă ceva pornoșaguri prin servieta altui membru AUR, vreun șorțuleț masonic la altul și gata, s-a dus dracului integritatea partidului antisistem.

Să fumăm bine!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Captură foto – G4Media.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *