( SURSE ) – USRPLUS pregătește debarcarea Flaviei Boghiu din postul de viceprimar

Mi-a șoptit o veveriță la ureche de dimineață, faptul că din cauza poveștilor cu AMURAL și cu muzeul făcut fără autorizații și pe barba lui Flavia Boghiu, membri USRPLUS au început să ceară din ce în ce mai vocal demisia viceprimăriței, pe motiv că are plângere la DNA. Și pentru că e luată de către presă în colimator, ținând-o din scandal în scandal.

( Citește și – Forumul Orașelor Verzi pe post de Cerbul de Aur? Unde e „ combinația” de partid? – https://bit.ly/3yl4LZk )

Membri USRPLUS în marea lor majoritate dezavuează anumite comportamente ale Flaviei Boghiu, precum și postările ei de pe Facebook, întrebându-se pe bună dreptate dacă nu cumva a preluat strategii de la fosta administrație, strategii neconforme cu standardele impuse de către această formațiune politică.

Aceeași veveriță mi-a șoptit că a ieșit la încălzire, pentru preluarea funcției, pe avocatul Roșu Alexandru, actual consilier local USRPLUS.

( Citește și – USRPLUS, oameni noi cu apucături vechi – https://bit.ly/3ylTuYs )

Se pare că povestea devine credibilă având în vedere demisia forțată de săptămâna trecută a consilierului local Nelu Corbu, care ar fi fost îndreptățit și ar fi avut sprijinul organizației pentru preluarea mandatului, și care a fost mazilit din cadrul partidului pentru niște remarci usturătoare la adresa lui Allen Coliban și a Flaviei Boghiu.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *