Sondaj – PSD – 35%, PNL – 21%, AUR – 15%, USRPLUS – 14%

Și mi se pare absolut normal să fie așa. Încă USRPLUS stă foarte bine, după ce că în fiefurile lor e scandal după scandal.

PSD – 35%. Pot să plece în concediu, e momentul ăla în care adversarul face atât de multe și grave greșeli, încât e bine să nu-l tulburi. Și va merge ușor spre 38%, poate chiar 40% dacă ne vor scutura bine de tot facturile la gaz și energie electrică în această iarnă.

AUR – 15%. Liniște și la ei. Ba mai găsește pe careva cu un „ cui” prin Palatul Parlamentului, ba mai dă Simion o dumă. Dar în principiu stă liniștit tot partidul, nu sperie prada.

( Citește și – ( SURSE ) – USRPLUS pregătește debarcarea Flaviei Boghiu din postul de viceprimar –   )

PNL – 21%, în scădere. Curentul se scumpește, gazul se scumpește, atrăgând avalanșe de scumpiri, mâine, poimâine vine și iarna. Distracție mare a fost și când s-a aflat că premierul a băgat două zile de arest în Statele Unite pe motiv de șpriț la volan. Și în general toată rafuiala asta din media pentru postul de președinte PNL e prost văzută de către electorat.

USRPLUS – 14%, în scădere. Pentru că gestionează extrem de prost totul. Fie că sunt sabotați, fie că fac tâmpeniile de capul lor, valul de nemulțumiri la adresa USRPLUS este la fel de mare ca valul de simpatie care le-a adus anumite posturi prin guvern și administrația locală.

( Citeșete și  – Cioloş ( USRPLUS ) – „ Nu ieşim de la guvernare. O să muriţi cu noi de gât, aceia care rezistați la reforme” – )

Eu dacă aș fi de la AUR, azi m-aș duce cu tot partidul în Piața Victoriei și aș protesta preventiv pentru următoarele creșteri de prețuri. Aia cu educația sexuală la copii, marșurile contra LGBT și chestia cu botnița au fost pui la nivel de propagandă pe lângă ce câștiguri imense la nivel de imagine pot aduce scumpirile din toamnă. Pentru că foamea bate frigul. Și amândouă între ele. Și din asta iese protestul de stradă.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *