Cîțu – „ Nu se poate să avem atâtea forţe de ordine, oameni sau instituţii care ar trebui să se ocupe să descopere aceste reţele şi aceste reţele să fie descoperite de un jurnalist”.

Florinel Cîţu, șeful de la Piața Victoriei, pupilul de suflet a lui Iohannis, a zis ieri într-un interviu că este inadmisibil ca reţele care falsifică certificate de va(xx)inare să fie descoperite de un jurnalist atâta timp cât există atâtea instituţii care primesc resurse de la buget şi ar trebui să se ocupe de asta.

Declaraţiile acestea supărate, sunt făcute în contextul în care au început să apară prin toată țara dezvăluiri în legătură cu reţele de falsificatori de certificate de va(xx)inare. Organizate chiar bine, care îți furnizează certificat original, numai că serul se duce la chiuvetă. Contra sumei de o sută de euro.

( Citește și – Sondaj – PSD – 35%, PNL – 21%, AUR – 15%, USRPLUS – 14% – )

Bine, eu știu oameni care ar fi dat suta de euro ca să prindă loc mai în față la vaccin, dar fiecare face ce vrea cu banii lui. Ce zic suta, chiar și două, trei sute.

Florinele, Florinele, ce ne facem noi cu tine. Păi nu te-ai mirat tu că nu știa nimeni de aventura ta cu șprițurile la volan, nimeni de prin servicii, de păreau toți surprinși când ai apărut ca o floricică pe la televiziunile de știri, călare pe beleaua aia făcută acum douăzeci de ani? Că și asta cu certificatele tot de la servicii ar fi trebuit să apară. Sub forma informărilor pe care le primești tu, Iohannis și alți potentați ai zilei. Sau serviciile se ocupă cu alte chestii, mai grele, nu cu găinării de o sută de euro? Că nici pe aia cu scumpirile la curent și la gaze n-au văzut-o, de ne-au prins acum cu chiloții în vine în prag de anotimp rece fără avertisment.

Și ai dreptate, pe lângă faptul că habar n-ai câți angajați sunt prin servicii, se pare că stau și la cafele pe bani de la buget. Bugetul ăla pe care ți-ai pus tu semnătura. Le trec informațiile pe la ureche și ei se mai întind la o cafea, că timpul trece și leafa merge. Sau aveau informația și au dat-o la presă, așa de sanchi, ca să pici tu prost și să am eu de ce să vă înjur cu gura plină?

( Citește și – PSD-ul o dă în USRPLUS-isme. Somnul opoziției naște activism –

Și informativ vorbind, au cam dat ceva rateuri în ultima vreme, nu mai e ca altă dată când le visau înainte să se întâmple. Sau li se cam rupe de voi, ăștia de la „ putere” și vă bagă bățul prin gard, ca să se știe cine e jupânul?

Ce să-i faci, sistemul e cea mai tare chestie din România, nu se bate nimeni cu el.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *