PSD-ul o dă în USRPLUS-isme. Somnul opoziției naște activism

Și asta prin vocea lui Marcelică. Ciolacu. Ultima găselniță de partid este „ prioritate zero” și este adoptarea proiectului USRPLUS – „ Fără penali în funcții publice”.

Să auzim ce zice Marcelică. Cităm – „ Sunt ferm convins că românii, peste 90%, nu doresc penali în funcții publice. Le cer liderilor de grup și conducerii Senatului, și domnului Barna și domnului Cioloș să introducă pe ordinea de zi în prima ședință a Senatului proiectul”.

 

( Citește și – Cioloş ( USRPLUS ) – „ Nu ieşim de la guvernare. O să muriţi cu noi de gât, aceia care rezistați la reforme” – )

 

Și continuă vehement de parcă ar fi cel puțin nepotul lui Che Guevara, cităm – „ O să venim la 1 septembrie cu mai multe pachete de legi, mai ales în zona economică. Amendamente la legea consumatorului vulnerabil pentru extinderea și creșterea ajutorului și reducerea TVA-ului. Scumpirea energiei și a gazelor este și în zona economică. Scumpindu-se energia, vom avea importuri mult mai mari. Deficitul comercial va fi și mai mare, iar presiunea pe euro va fi una și mai mare. Românii vor avea o problemă și cu locurile de muncă pe care și le vor pierde. Salariul minim în funcție de studii, vechime și calificare astfel încât salariul să fie plătit corect. Acordarea de stimulente financiare pentru creșterea producției aici în România. Un program strategic pentru produsele agricole”.

Care va să zică, partidul acesta al cărui președinte, unul Liviu Dragnea, fiind în exercitarea mandatului, s-a dus direct la „ pușcherie”, a început brusc să ducă grija românului. Și cu faptul că românii își vor pierde locul de muncă. Ce să mai povestim, se bate Ciolacu cu pumnul în piept că va face și desface și o să fie bine și cald la vară. Vara următoare.

 

( Citește și – Sondaj – PSD – 35%, PNL – 21%, AUR – 15%, USRPLUS – 14% – )

 

PSD-ul a pus ștampila pe situație prin gura lui Ciolacu. România e gata belită pentru că e condusă de cităm – „  un prim-ministru penal condamnat şi ţepar dovedit în urma documentelor pe care le-am citit şi le-am văzut cu toţii”, și propunerea PSD-ului e, cităm din nou – „ un guvern nu poate să cadă decât printr-o moţiune în Parlament sau milioanele de români să iasă pe stradă şi să ceară demisia acestui Guvern. Nu există altă cale într-un stat membru în UE”.

Adică la luptă. La luptă dragi ROMÂNI, că ne bagă ăștia de la PNL și USRPLUS în cârdășie cu UDMR foame și frig pe gât. Unde am mai trăit noi ca în sânul PSD-ului.

 

Viva la Revolucion, Marcelică !

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *