Coliban ori e noul Scripcaru, ori ia meditații de la el

Pentru că dacă Georgel s-a apucat temeinic să desființeze locurile de parcare din Centrul Vechi, și amintim cu drag parcarea de vis-a-vis intrarea Magazinului Star și parcarea de sub Tâmpa, nemaipunând la socoteală parcarea de la Parcul Central, care avea iarba de două degete crescută până s-au prins consilierii locali de atunci că le-a făcut Georgel una ca la fraieri în gară, acum vine Colibănel și pune stop circulației pe Bulevardul Eroilor între intersecția cu Nicolae Bălcescu și Modarom. Așa de Forumul Orașelor Verzi. De probă. Temporar.

( Citește și –  Criză în coaliția guvernamentală. Cîțu execută cum vrea, când vrea și pe cine vrea, jucând o carte mare pentru el – )

La care adăugă încă niște restricții de circulație, cum ar fi blocarea benzii de coborâre de pe Bulevardul 15 Noiembrie, blocarea unei benzi pe Șirul Beethoven etc. Uite așa, ca să descurajeze plimbatul cu mașina de FOV, și să arate ce bărbat între bărbați e el, că așa vrea mușchii lui, să dăm din bascheți sau să stăm acasă.

Păi dacă ești tu așa bazat și stai bine pe picioare, de ce nu desființezi parcarea din jurul Primăriei  Brașov? Aud? Aia unde tu și restul angajaților din primărie vă lăsați mașinile. Adică numai voi aveți drepturi, restul, noi, pulimea, avem doar obligații?

Nu cred o iotă din ce vrei tu să spui despre poluare atâta timp cât tu ajungi cu mașina la serviciu. Nu cred o iotă din ce spui despre nevoia de restricționare a traficului auto poluant. Ne vinzi gogoși și încerci să ne faci din vorbe!

( Citește și – Protest contra administrației Coliban de la Primăria Brașov – „ …dorim doar sa tragem un semnal de alarma pentru ca electoratul sa înțeleagă faptul ca nu întotdeauna înlocuirea unui hoț cu un prost este benefică”. – )

Dacă vrei să te cred ai de făcut două lucruri. Să desființezi parcarea din jurul primăriei și să dai drumul gratuit la transportul în comun. Hai să vedem dacă te ține!

Pentru moment du-te și pupă-l pe Georgel, mentorul tău politic și administrativ!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *