Protest contra administrației Coliban de la Primăria Brașov – „ …dorim doar sa tragem un semnal de alarma pentru ca electoratul sa înțeleagă faptul ca nu întotdeauna înlocuirea unui hoț cu un prost este benefică”.

Asociația Salvați Circulația în Scheii Brașovului va organiza un protest La Primăria Brașov în data de 16 septembrie 2021. Motivele protestului sunt presupusele abuzuri al viceprimăriței Flavia Boghiu care ar fi prejudiciat grav bugetul primăriei, precum și împotriva consilierilor locali USRPLUS Brașov care și ei, la rândul lor ar fi prejudiciat bugetul acestei instituții.

De asemenea, conform comunicatului de presă atașat, se va protesta împotriva interzicerii avorturilor pe considerentul că ceea ce se întâmplă acum în Brașov se datoreaza în mare parte faptului ca în ultimii ani ai perioadei comuniste (cand s-au nascut majoritatea membrilor din Consiliul Local Brașov, reprezentanții U.S.R. cât și Primarul) avorturile au fost interzise.

Inițiatorii protestului doresc și modificare legislativă pentru ca persoanele cu tulburări psihice sa nu mai poată ocupa funcții publice fiind de notorietate ca acestea se transmit pe cale genetică, și de asemenea inițiatorii doresc și vom cere vehement conducerii PNL,PSD,UDMR Brașov sa scape orasul de  “ciuma alba” ce s-a abătut asupra sa, așa cum premierul Florin Catu i-a trimis in data de 01.09.2021 pe santajisti de la U.S.R. sa se mai gandeasca , cunoscut fiind faptul ca aceștia au o gandire mai lentă.

Ca semn distinctiv organizatorii protestului vor avea tricouri negre pe care va fi inscriptionat  “  U.S.R – adevarata  mizerie “ .

 

Textul integral al comunicatului de presă poate fi citit mai jos

 

„ Catre: Primaria Municipiului Brasov , in atentia dl-ui Primar

Adresa: Bulevardul Eroilor 8, Brașov 500007

 

Declaratie prealabila

Desfasurare/adunare publica pasnica

Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului

 

Stimate domnule Primar :

         Va facem cunoscut ca in ziua de 16.09.2021  intre orele 11:00-18:00 in Municipiul  Brasov , in “exteriorul “ sediului  Primariei Brasov se va desfasura o adunare publica pasnica organizata de Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului.

La adunare vor participa cca. 200 persoane.

Traseele de acces spre locul adunarii, precum si cele de dipersare vor fi :

– Bulevardul Eroilor ,

– Strada Nicolae Iorga.

Principalul scop al adunarii publice il constituie nemultumirea acestor persoane  in legatura cu abuzul Viceprimaritei Flavia Boghiu ce a prejudiciat grav bugetul Primariei Brasov prin permiterea folosirii gratuite a Catacombelor fara aprobarea Administratorului mai exact Consiliul Local Brasov , lucru dovedit de faptul ca in data de 20.08.2021 propunerea USR de acordare cu titlu de gratuitate a Catacombelor catre Asociatia Amural  a fost respinsa de catre Consiliul Local Brasov .

De asemenea dorim sa protestam impotriva Consilierilor U.S.R.  Brasov ce nu au votat inca indepartarea acesteia din lista de Consilieri, ba chiar este mentinuta si ca Viceprimar “fara penali in functii publice”

Se va protesta si impotriva U.S.R. Brasov ce prin aprobarea HCL nr. 378/20.07.2021 (aprobata doar de catre consilierii U.S.R.)  au prejudiciat grav bugetul localitatii dispunand inlocuirea Consilierilor  Juridici  platiti cu salariu in Dosarul 15331/3/2021 Tribunalul Bucuresti, cu o casa de avocatura aleasa prin atribuire directa chiar daca Consilieri Juridici  castigasera cauza pe fond reprezentand cu brio Primaria Brasov .

Aratam ca dorim sa desfasuram aceasta adunare in exteriorul Primariei Brasov mai exact chiar in parcul din fata Primariei.

Art 3. din Legea 60/1991:

“        Nu trebuie declarate în prealabil adunările publice al căror scop îl constituie manifestările cultural-artistice, sportive, religioase, comemorative, cele ocazionate de vizite oficiale, precum și cele care se desfășoară în exteriorul sau în incinta sediilor ori a imobilelor persoanelor juridice de interes public sau privat. În cazul în care organizatorii adunărilor publice nesupuse declarării prealabile dețin indicii sau date că desfășurarea lor s-ar putea solda cu acte de dezordine ori că ar putea să ducă la manifestări violente, au obligația să solicite din timp primarilor, unităților de jandarmi competente teritorial și poliției locale sprijin de specialitate.”

De asemenea va informam ca sunt respectate intre totul conditiile impuse in Art 9.din Legea 60/1991 :

 Sunt interzise adunarile publice prin care se urmareste:

a) propagarea ideilor totalitare de natura fascista, comunista, rasista, sovina sau ale oricaror organizatii terorist-diversioniste;

b) organizarea unei lovituri de stat sau altei actiuni contrare sigurantei nationale;

c) incalcarea ordinii, sigurantei sau moralitatii publice, a drepturilor si libertatilor cetatenilor ori punerea in pericol a sanatatii acestora. .

Noi dorim doar sa tragem un semnal de alarma pentru ca electoratul sa inteleaga faptul ca nu intotdeauna inlocuirea unui hot cu un prost este benefica.

De asemenea se va protesta impotriva interzicerii avorturilor considerand noi ca ceea ce se intampla acum in Brasov se datoreaza in mare parte faptului ca in ultimii ani ai perioadei comuniste (cand s-au nascut majoritatea membrilor din Consiliul Local Brasov, reprezentantii U.S.R. cat si Primarul) avorturile au fost interzise.

Dorim o modificare legislativa pentru ca persoanele cu tulburari psihice sa nu mai poata ocupa functii publice fiind de notorietate ca acestea se transmit pe cale genetica.

Vom protesta si vom cere o modificare legislativa pentru ca mincinosii dovediti sa nu mai poata ocupa functii publice chiar daca ulterior s-a dovedit ca ar putea sa isi ia licenta la fabrica de mincinosi a lui Buratino .

Dorim de asemenea si vom cere vehement conducerii PNL,PSD,UDMR Brasov sa scape orasul de  “ciuma alba” ce s-a abatut asupra sa, asa cum premierul Florin Catu i-a trimis in data de 01.09.2021 pe santajisti de la U.S.R. sa se mai gandeasca , cunoscut fiind faptul ca acestia au o gandire mai lenta.

Ca semn distinctiv vom avea tricouri negre pe care va fi inscriptionat  “  U.S.R – adevarata  mizerie “ .

Va asiguram ca adunarea se va desfasura in mod pasnic si civilizat.

Din partea noastra sunt imputerniciti sa asigure si sa raspunda de masurile privind organizarea a adunarii, astfel incat aceasta sa se desfasoare in conditii pasnice, civilizate, sa nu degenereze in acte de violenta, domnii:

-Kehaiyan Garbis Vincentiu

-Laurentiu Manolache

-Frecus Marin

-Scripcaru Ionut

Data                                                                     Semnatura

01.09.2021                              Asociatia Salvati Circulatia in Scheii Brasovului

                                                               aso.scheibv@gmail.com

                                                                     0722/371/522”

 

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

https://bit.ly/3By4Pql

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *