USRPLUS – Cum să te faci de tot rahatul în 3 pași simpli

Pasul 1 – Te dai zmeu la ședința de guvern, o arzi pe principii și dai cu praf de mers și amenințări cu moțiunea de cenzură la adresa PNL-ului. După care îți iei un marș de nu ți se mai vede ministrul de justiție. Asta pentru că vrei să te joci și tu cu băieții ăia mari, și când ai dat-o în politicianisme și principii, te-ai trezit că ți-ai luat un șut în cwr.

Pasul 2 – Te duci la PSD ca să te înțelegi cu ei la o moțiune de cenzură, ca să-l dai jos pe Cîțu, și îți iei flit de nu mai nimerești ușa, ba te-au mai făcut și de rahao ( rahat + cacao ).

Pasul 3 – Te duci și te guduri lângă AUR, doar, doar te bagă Simion în seamă și da-ți și voi cu praștia în Cîțu.

( Citește și – Protest contra administrației Coliban de la Primăria Brașov – „ …dorim doar sa tragem un semnal de alarma pentru ca electoratul sa înțeleagă faptul ca nu întotdeauna înlocuirea unui hoț cu un prost este benefică”. – )

Păi nu erai tu Barna cu miniștri tăi pe cai mari, împărțeați dreptatea prin țară? Nu era USRPLUS partener serios de guvernare pe la Palatul Victoria, abia ați deschis gura că v-ați și luat piciorul în cwr. Al doilea, după ce Vlad Voiculescu a zburat ca o zdreanță de la Sănătate.

Păi și după ce pățești rușine, că ți-ai luat marș de la Cîțu, te duci să pupi în bot #ciumarosie, să o puneți de o moțiune mică? Păi tu ești așa naiv de n-ai înțeles că ăștia, golani bătrâni, sunt pe mână, și voi, USRPLUS sunteți la prosteală și la umplutură. Așa un fel de nevastă de probă. nu-mi mai trebuie, o dau la altul. Păi și te miri că ți-a dat cu flit, după ce 3 ani le-ai pomenit toate neamurile de la Lenin încoace în Piața Victoriei? Cum bă, tu USRPLUS te duci a PSD ca să-l combini la o jalbă în proțap? Vai, leșin de râs.

( Citește și – Coliban ori e noul Scripcaru, ori ia meditații de la el –

După care te duci să te pupi în bot cu AUR. Păi voi tocmai i-ați legitimat politic pe Simion & Co. Vaaaai, nu pot să cred. Dacă îmi povestea cineva chestia asta, jur că nu-l credeam. Barna, Cioloș și Simion de mânuță depun moțiunea de cenzură. Jur, cu lacrimi râd de USRPLUS

Daaaa, caractere mari și tari la USRPLUS, numai unul și unul.

Păi dacă erați voi bărbați cu c…ie, ieșeați de la guvernare și nu mai băteați pe la ușile #ciumarosie și #AUR. Dar nu sunteți, vezi, aici e problema, v-au cam lăsat genuchii de tineri.

Dar voi sunteți Pic și Poc.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *