Allen și Flavia o ard în populisme. Descind inopinat în piețe cu Poliția Locală

Parcă și aud „ Stalin și poporul rus / Libertate ne-au adus / Ana Pauker și cu Dej / Au băgat spaima-n burgezi”. Acum, partea cu Stalin e dusă pe copcă de ceva timp, dar râmâne aia cu băgatul spaimei. Și nu în burghezi, ci în piețari. Aș încerca o rimă. „ Allen li cu Flavia / Au speriat toată piața”. Hai că merge.

Hai că-i bine, USRPLUS Brașov o arde în populisme, fac controale prin piețe, gataaaa, ne pune pielea în băț. Că de aia au atâția angajați prin primărie, ca să meargă primarul și viceprimărița în controale tari, la rupere.

Conform BizBrasov.ro ( Link – https://www.bizbrasov.ro/2021/09/03/coliban-boghiu-descindere-piete/ ) cel mai iubit fiu al urbei împreună cu viceprimărița s-au dus peste mafia piețelor împreună cu Poliția Locală. Cică pe considerente de sesizări venite de la cetățeni. Au fost vizate piețele Astra și Dacia.

 

( Citește și – Coliban – criză de leadership politic și de imagine – )

 

Ia să auzim ce ne spune doamna viceprimar, cităm – „Printre obiectivele specifice ale acestui control avem constatarea și sancționarea contravențiilor săvârșite de personalul administrativ al piețelor dacă nu sunt considerate infracțiuni, precum neînregistrarea în evidențe a agenților economici, chestiuni care țin de modul în care s-au atribuit unele locuri de vânzare unor persoane care nu posedă acte legale, de neasigurarea de către administratorul pieței, dacă este cazul, a condițiilor de comercializare în piață, conform prevederilor legale, o serie de măsuri care privesc modul în care funcționează piața și faptul că ne dorim să ne asigurăm că funcționează în mod legal”, a declarat Flavia Boghiu, conform BizBrasov.ro.

( Citește și – Protest contra administrației Coliban de la Primăria Brașov – „ …dorim doar sa tragem un semnal de alarma pentru ca electoratul sa înțeleagă faptul ca nu întotdeauna înlocuirea unui hoț cu un prost este benefică”. – )

„ Gata! Liniște în sală! Că vă ia mama dracului pe toți, vin cu Locala peste voi!” se citește printre rânduri.

Auzi, madam, da’ pe la muzeul ăla de după ziduri, da, ăla din catacombe de ce nu v-ați dus în control. Așa cu c..ie mari, cu Locala după voi. Sau ăia erau acolo legal. Sau erau pe barba Flaviei?

De fapt voi ce mama naibii vreți acum, că nu mă prind? O dați în neomarxisme, faceți descinderi cu poliția după voi? Bateți șaua să priceapă iapa?

( Citește și – Coliban ori e noul Scripcaru, ori ia meditații de la el – )

Gata, m-am liniștit. Le sugerez atât Flaviei cât și cu Allen să meargă și prin târgurile de vechituri să verifice ce au de verificat, pe la cimitire. Poate se duc să verifice și calitatea micilor de la „ Rapidu” , la domnul Burtea. Poate vor să vadă și dacă achită brașovenii parcarea aia administrată de P&P.

Ce să facem, activistul e activist, se simte bine pe stradă printre oameni.

Auzi Allen, da` c\t cost[ o pâine, sau nici tu nu iei cu pâine?

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Credit foto – BizBrasov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *