Allen, cei care îți vor pomeni cu conotație negativă pe tine și neamurile tale de pe linie maternă în trafic până duminică inclusiv, te salută!

Allen Coliban trântește o pomană de patru zile pentru a închide gura brașovenilor cu ocazia Forumului Orașelor Verzi.  Transportul în comun e gratuit de astăzi până duminică inclusiv.

Ar face bine să dea și niște vouchere la Oktoberfest pentru a fi ocolit de blestemele care-l vor viza pentru obstrucționarea circulației în Centrul Vechi.

Pentru că tot de astăzi până duminică va fi închisă și o bandă de circulație, de la Rectorat până la Poarta Schei. Și această bandă minunată, va deveni spațiu de promenadă pentru pietoni, bicicliști și trotinetiști.

( Citește și – Ctitorii mărețe ale administrației Coliban – )

De ce se întâmplă asta? Pentru ca să lăsăm naibii acasă dieselurile ălea de 20 de ani care poluează aerul de la Primăria Brașov, mama noastră de nesimțiți cu cazanele noastre care poluează și solicită locuri de parcare.

Stai în Schei sau în Centrul Vechi, ai n-ai treabă, să vezi cum ajungi tu în Bartolomeu cu mașina personală. Ocolind jumătate de oraș.

Va fi o încântare aglomerația din trafic. Să-i mulțumim edilului în funcție.

Închei cu un citat dintr-un clasic în viață – „ Cui nu-i place la Brașov, să se mute! Acolo unde vrea și unde-i place”.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *