Apocalipsa lui Coliban

Subiectul articolului este numai bun să ne dea de gândit. Ca să realizăm că doar nu mi-am bătut gura de pomană fiind acuzat că sunt plăti de către PNL. Cum altfel decât gras, scurgând toate zoaiele gândirii și ale bunului simț pe Facebook în dauna lui Allen și a USRPLUS.

Hai să vedem ce clădiri din centrul istoric mai primesc autorizații de construire. Suntem curioși? Hai să vedem de la ce clădire ne-am luat zilele astea „ la revedere”, noi fiind înecați de traficul infernal din centrul orașului, din vina primului biciclist al urbei, nimeni altul decât distinsul domn Allen Coliban.

Păi a fost demolată, atenție DEMOLATĂ, clădirea aflată lângă capela Sf. Ecaterina de langa Teatrul Dramatic. Nu o clădire foarte veche, ea fiind construită în 1806. Și asta pentru a face loc unei alte clădiri, mai mari, mai spațioase. Miroase a parfum de progres !

( Citește și – Pohta ce-a pohtit-o Coliban – https://bit.ly/3E0WIoq )

Așadar, în Brașov, în apropierea centrului istoric buldozerele fac legea. Sub administrația useristului-ecologist-biciclist-trotinetist Allen Coliban. Pentru că, ce să vedem, autorizația de costruire are data de 21.04.2021. Adică era Coliban. Nu Scripcaru. COLIBAN.

Hai că e o veste năucitoare! Reluăm. Sub administrația Coliban se obțin autorizații de construire care probabil prevăd și acțiuni de demolare. Cu buldozerul. Spre mândria întregului aparat administrativ. Chiar în buricul târgului la doi pași de primărie.

În primul rând țin foarte mult să precizez faptul că administrația Coliban a devenit o administrație foarte „ dureroasă” pentru Brașov. Pentru că simt prin toți porii cum administrația aceasta este în contra intereselor cetățenilor. Au loc niște mișcări care te lasă cu gura efectiv căscată, și te întrebi ce resorturi abstracte duc la genul acesta de comportamente.

( Cite;te și – Brașovul Verde userist în cor de claxoane și înjurăturihttps://bit.ly/3Ek6ORA )

În al doilea rând mă gândesc cu groază că acesta este doar începutul, Coliban mai având încă trei ani de mandat. Încă trei ani de răfuială cu cetățeanul orașului.

În al treilea rând mă cutremură inacțiunea opoziției din Consiliul Local. Pentru că opoziția la rândul ei ar fi trebuit să iasă în presă și să denunțe lucrurile de genul acesta. Sau „ combinația” a fost atât de bine gândită încât n-a știut nimeni de ea.

Din ce în ce mai mult cred că Coliban ia meditații de la Scripcaru.

Sau cum spune o vorbă din popor „ Am scăpat de dracu și am dat de mă-sa”.

 

Dan VÂJU

# InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Sursa foto – Facebook – My Name:Brasov

https://bit.ly/3z0dmAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *