Coliban dă bucăți din Parcul Central cunoștințelor de partid. Să fie primit!

Asta da mostră de administrație locală. Cu ștaif și aromă de USRPLUS. Curat progresism, coane Brașovene!

Păi și vine ia postarea, așa, lin , la drum de seară, direct pe profilul lui Nico C. Cârjan, consiliera demisionară/ nedemisonară a lui Allen Coliban, domnișorica plină de frustrări sordide că n-a fost și ea numită prințesică de Hohenzollern – Sigmaringen. Mare „ iubitoare ” de brașoveni. Mai pe scurt „ Madam Varză Murată”.

Și ce citim noi în postarea cu pricina. Citez. „ Breasla primește de la Primăria Brașov o bucățică de teren/ zonă verde din Parcul Titulescu pe care o transformă într-o mică grădină urbană” .

Stai așa că nu văd bine. Care breaslă? A Cârciumarilor. Adică oamenii ăia asociați în jurul USRPLUS Brașov. Din care fac parte cu drag și spor Oana Coantă de la „ Bistro de l` Arte”, cârciuma aia închisă de Susanu pe motiv de marfuri expirate, prost etichetate și mă rog ( Citiți aici – Criza cârnatului, faza pe Prefectură – ), și nimeni altul decât consilierul local Bart Bogdan, din partea USRPLUS, de „ La Ceaun” și „ Ograda”.

Adică cum? Primăria Brașov dă apropiaților bucăți din Parcul Central? Pe bani, sau pe caiet.

Ce bucățică primește „ Breasla”. Aia pe care era statuia soldatului sovietic?

Oamenii ăștia chiar au luat-o razna? Coliban chiar a înțeles că Scripcaru considera Brașovul ca ograda lui personală, unde făcea ce îl tăia capul, și acum face și el la fel, cadorisind partidul cu bucăți din oraș?

Pe bune? Ce naiba e asta? Cum adică „ Breasla primește de la Primăria Brașov”. A mai întrebat pe cineva „ Primăria Brașov”?

( Citește și – Pohta ce-a pohtit-o Coliban – )

Sau se uita Coliban pe geam într-o dimineață în timp ce se delecta la un ceiuc verde împreună cu Nico C. Cârjan și Flavia Boghiu, și a oftat între două înghițituri, ceva de genul „ Ce frumi ar fi să avem în parc oameni faini, plini de energie, care să facă o grădină urbană!”?

Și asta în timp ce orașul geme. Geme de neputință. Geme de incapacitatea actualei administrații de a face orice e stringent.

M-am convins. Asta înțeleg oamenii ăștia din creșterea calității vieții în orașul Brașov.

Atât „ s-a” putut!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – postare Facebook a contului Nico C. Cârjan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *