Atitudine de jupâneasă. Păi tocmai și-au luat orașul înapoi

În fiecare zi, administrația USRPLUS ne mai pune pe tavă câte o nefăcută. Clar, ce aș putea să mai scriu dacă nu ar fi ei în formă?

( Citește și – Hai să vedem cine, pe unde mai parchează? – )

Dacă săptămâna trecută Allen Coliban a ales să sfideze un oraș întreg și să blocheze conștient circulația în centrul orașului, fără să-i pese că cetățenii din cartierul Schei și din centrul Brașovului au căpătat statutul de sinistrați, și dacă ieri a parcat pe trecerea de pietoni când s-a dus la deschiderea anului școlar la Colegiul Național Andrei Șaguna, picând singur în plasa pe care singur și-a întins-o, și anume, de a nu rezolva criza locurilor de parcare din centrul Brașovului, ea nereprezentând o prioritate pentru actuala administrație, tot ieri Flavia Boghiu a dat dovadă de un mare jupânism și a vorbit elevilor fără masca aferentă pe figură.

Allen Coliban a stat cu masca îndesată pe față. Sebastian Rusu la fel. Pentru că au înțeles că exemplul lor din punct de vedere social poate duce într-o direcție. Și pentru că au respectat LEGEA.

( Citește și – Brașovul Verde userist în cor de claxoane și înjurături – )

Ei bine, Flavia Boghiu, jupâneasa de Brașov, stăpâna absolută a catacombelor, a dat-o în „ demăscăceală”, sărind peste principiile corporatiste, scuze, de partid. S-a șters la, mă scuzați, părțile moi ale organismului cu prevederile legale.

Că așa e la jupâni, doar și-au luat orașul înapoi ăștia de la USRPLUS.

Gata, sunt stăpâni. Să ne înclinăm și să pupăm inelul.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *