Coliban a parcat contravențional . Poliția face cercetări

Sigur se va lăsa cu amendă și ceva puncte. Știrea a dat-o fițuica „ Informația Brașovului”.

E o problemă când parchezi contravențional. Dar în afară de asta, să vă mai expun o problemă.

Știrea a apărut ieri pe site-ul „ Informația Brașovului ” exact la ora 11 – https://bit.ly/3E6cVsB

și a fost distribuită pe Facebook. Primăria Brașov, proprietara autoturismului n-a avut nici o reacție. Pe grupul dedicat comunicării dintre Primăria Brașov și jurnaliști, au existat întrebări despre această situație începând cu ora 14. Întrebări puse de jurnaliști.

( Citește și – Atitudine de jupâneasă. Păi tocmai și-au luat orașul înapoi – https://bit.ly/3A9ix2B )

Purtătorul de cuvânt al instituției a întârziat cu un răspuns clar, răspunsul venind pe la ora 19, printr-un comunicat de presă care, din păcate, nu a venit pe același canal pe care s-a făcut solicitarea. Răspuns care sună așa. Cităm „ Din păcate, singura zonă unde am putut parca mașina era la capătul unei treceri de pe o străduță lăturalnică. Acest eveniment nu-mi face cinste, îmi asum în totalitate greșeala și îmi prezint scuze în fața brașovenilor.”

( Citește și – Brașovul Verde userist în cor de claxoane și înjurături – https://bit.ly/3Ek6ORA )

Deci, concluzionând, domn primar și-a asumat situația.

Incidentul s-a petrecut undeva în jurul orei 10. Fițuica a postat la ora 11. Întrebările au început să curgă la ora 14. Presa a preluat știrea începând cu ora 16. Primăria a răspuns solicitărilor de la ora 14, cu niște bâlbe pe la ora 17 și a confirmat la ora 19.

Ce înțeleg eu din asta? Că s-a încercat cumva un soi de mușamalizare a situației? Așa cum un primar de tristă amintire, utiliza un autoturism al unei regii din subordinea primăriei și amenzile de circulației erau achitate de angajații acelei regii, și punctele de amendă asumate tot de ei?

Măcar Allen și-a asumat că a comis o contravenție. Și-a mai asumat el niște chestii din trecut în legătură cu CV-ul. Asta e bine.

Ceea ce nu e bine e faptul că pe agenda publică nu apar deloc amenajarea de locuri de parcare în centrul orașului. Exact pentru a evita situațiile de genul ăsta. Și situațiile când cohortele de turiști ocupă centrul orașului lăsând mașinile parcate peste tot, de nu mai au riveranii unde să-și lase propriile mașini. Da, știu, Brașovul Verde, să-mi iau bicicletă, trotinetă și abonament la autobuz. Sau să mă mut din oraș „ acolo unde vreau și unde îmi place” ca să citez un clasic în viață.

( Citește și – Hai să vedem cine, pe unde mai parchează? – https://bit.ly/3E6cVsB )

Trist domn primar. Trist de tot!

Asta cu parcarea aiurea ți-ai asumat-o. Mai tras de păr, dar ți-ai asumat-o.

Scuze pentru că ai transformat într-un calvar viața brașovenilor din Schei și Centru Vechi când îți ceri? Ți-o cer orele pierdute în trafic timp de patru zile de mii de oameni pentru capriciile tale de edil. Din care mulți te-au votat dându-ți un CEC în alb pentru o perioadă de patru ani.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

https://bit.ly/3tC9N2A

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *