Și-a făcut Godină vlog

Pe YouTube. Foarte tare! Și îmi amintesc cum la un moment dat a postat pe Facebook ceva de genul că îi e cam teamă să vorbească în public, că nu dă bine pe filmări, că, mă rog, este un tip foarte timid.

Și a trecut peste asta și și-a făcut canal de YouTube – .

Marian Godină este, din punctul meu de vedere, un tip uimitor. Are niște procese interne în totală contradicție cu profesia lui. Cred că astfel își menține echilibrul psihologic. Pentru că nu te-ai aștepta de la un fost agent de circulație, actual mascat, ca în momentul în care scrie ceva, acel ceva să fie atât de departe de conținutul strict și condiționat de limbajul de lemn al rapoartelor scrise superiorilor, sau a textului din procesele verbale. Ei bine, Marian Godină demonstrează că se poate. Și nu o dată, ci de mai multe ori.

Sincer să fiu, îl urmăresc de câțiva ani, de când a publicat prima carte. Nu, n-am cumpărat-o, dar mai citeam capitole din ea când mai posta pe Facebook. Pentru că are un umor de o sinceritate debordantă. Și judecându-i scrierile, am concluzionat că el, persoana reală e de o sinceritate debordantă.

Și are și o anumită sensibilitate. Deși profesia lui, aceea de „ mascat”, nu l-ar recomanda în rândul „ sensibililor”.

Omul chiar este un personaj.

În fine, să trecem peste considerațiile mele personale la adresa lui Marian Godină și să revenim la subiectul postării.

Și-a făcut Godină canal de YouTube și am urmărit o filmare făcute de el și soția lui, în care soția lui juca rolul persoanei care ține interviuri pentru angajarea în structurile de poliție, și Marian juca mai multe personaje care vin la interviu pentru angajare pe postul de ajutor de șef de post . Vaaaaai, a fost un deliciu, am râs cu lacrimi. Așa ceva rar poți vedea.

N-am crezut că poate juca asemenea roluri de conjunctură pe teme date. Și intrând în pielea personajelor, trece prin diferite tipuri de umor. Și la sfârșit, apogeul. Faza cu chestorul m-a dat efectiv pe spate.

Rezervați-vă zece minute din viață pentru o porție de râs sănătos.

Link –

Spor la vizionat. Eu l-am văzut de vreo 5 ori și am râs cu lacrimi de fiecare dată.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *