USRPLUS, mare dezamăgire

Nu înțeleg cu mama naibii membri USRPLUS nu iau atitudine în fața lui Coliban și a faptului că acesta a confiscat primăria Brașov. Nu înțeleg și pace!

Se scaldă ei în apa mocirloasă a ipocriziei când aproape toată lumea vorbește, și vorbește, și vorbește despre toate nefăcutele pe care fie le face Coliban, fie sunt făcute cu girul lui? Și membri de partid tac ca moluștele. Probabil așteaptă frumos la coadă cu CV-urile în mână să fie colegi cu cei angajați pe ușa din dos pe bază de apartenență politică și gudurat pe lângă primar.

Sau sunt trepanați bine pe creieraș de către geniul neîntrecut al strategiilor politice care l-a propulsat pe coliban în scaunul de edil.

Că au promis că au echipă cu care vor veni să ne scoată din rahatul compus magistral de către george Scripcaru. N-au avut și n-au, a fost ca aia cu cei zece mii de specialiști ai CDR de acum 25 de ani.

Că au promis că deciziile din aparatul administrativ vor fi transparente. Nu sunt, și probabil nu vor fi. A fost și aia un praf în ochi.

Că au promis că nu fură și că fac. De furat nu știu dacă au furat, dar cu făcutul, se vede cu ochiul liber că au ajustat pe aici, pe acolo, pe la vreun pod Fartec. Deci ciu-ciu și un praz verde ca FOV-ul.

Administrație la vrăjeală și combinație! Cel puțin acum vedem cine e USRPLUS și echipa lor de specialiști, și la nivel local. Sunt o mulțime egală cu mulțimea vidă.

Și nici la nivel național calul nu-i mai breaz.

Păi te lauzi tu că ești partid de IT-iști, trotinetiști și bicicliști, și nu reușești tu să faci o votare on-line ca oamenii, că sar acuzații de fraudă în public, de mi-a luat-o razna Facebook-ul. Păi te lauzi tu că aduci oameni școliți, din mediul privat, care lasă bunătate de job plătit cu mii de euro ca să pună umărul pe alte căteva mii de euro salariu de la buget, la propășirea, progresul și dezvoltarea României, și prostimea te ștampilează. Și când intri pe teren să pui în practică ce ai promis, te prezinți cu șomeri haștagiști rupți de foame la mațe, călare pe trotinete și iuți la postat pe Facebook, care fac tâmpenie după tâmpenie de parcă ar fi challenge pe TikTok.

USRPLUS!!! Ce naiba faceți? Vă acoperiți de glorie dezgolindu-vă de conținutul pe care l-ați avut doar la nivel declarativ?

Păi sunteți de o penibilitate de îmi vine să plâng. Chiar mă întreb dacă membri cotizanți de partid au viziune politică. Sau măcar dacă înțeleg ce e aia politică, partid, dezbatere. Că pentru moment, în afară de vreo 4-5 persoane pe plan local, care înțeleg fenomenul, și știu exact ce fac, restul nu sunt buni nici de troli sau postaci plătiți. Și la nivel național nu știu ce să zic, dar îi trădează faptele. În afară de Drulă și Năsui, restul sunt zdrențe, grabnic alergători spre o sinecură cu care să-și burdușească portofelele. Și nici de ăștia doi nu sunt sigur, că trosnește a servicii pe lângă ei de îți mută nasul.

Mă mir și mă crucesc. Și mă gândesc că aceia care protestau în stradă acum doi, trei ani contra #ciumarosie, acum când au ajuns pe poziții de decizie și stăpâni absoluți pe bugete, fac mai rău, mai urât și mai cu tupeu exact ce făceau ăia contra cărora protestau.

Și membri simpli de partid stau cu gura căscată să ia lumină de alte Barna, Cioloș, Ghinea și Coliban, nerealizând că sunt leiți Dragnea, Firea, Olguța Vasilescu, Viorica și Ciolacu.

Adică, cum ar veni, funcția și puterea în România te posedă, și uiți de unde ai plecat.

USRPLUS, mare dezamăgire.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

https://bit.ly/3AhHYzc

 

One thought on “USRPLUS, mare dezamăgire

  1. USR-iștii n-au știut niciodată cu ce se mănâncă administrația publică. Majoritatea vin din mediul privat. Aveau impresia că dacă ajung ei acolo, or să răstoarne totul din temelii. Dar, o dată ajunși acolo, s-au văzut legați de mâini și de picioare, pentru că inerția sistemului împământenit în atâtea zeci de ani îi ține pe loc ca o piatră de moară. Iar lupta cu sistemul îi distrage de la multitudinea problemelor curente care trebuie rezolvate (nu doar cele de pe agenda lor electorală) și care le epuizează rapid elanul și bunele intenții. Ușor-ușor, sunt înghițiți de sistem, ca de nisipurile mișcătoare. De asta un primar cu mai multe mandate la activ poate rezolva mai multe din problemele comunității (sigur, trebuie să și vrea și să fie ajutat, nu sabotat de consiliul local).
    Eu cred că numai cineva venit din interiorul sistemului ar putea ști cum trebuie abordate schimbările pentru ca ele să fie acceptate încet-încet de armata de funcționari și să fie puse în practică. Doar că în interiorul sistemului rar găsești astfel de persoane.
    Sigur că sunt și câteva excepții notabile, cum ar fi Voiculescu, Drulă, Stelian Ion, Berceanu. Dar, în cazul lor, cred că sistemul nu a fost chiar atât de rigid. Oricum, cu o floare nu se face primăvară! Și, ca dovadă că, totuși, sistemul a fost deranjat, vedem ce s-a întâmplat cu ei. Cine tulbură apele nu rezistă multă vreme. Mafia e prea puternică!
    Ar fi nevoie de o nouă perestroika, dar aceasta nu poate fi pusă în aplicare decât de cineva care poate avea răbdarea de a avansa din interiorul sistemului până la vârf, de unde să-și impună autoritatea.
    Părerea mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *