Alegeri USRPLUS – Cioloș peste Barna. Darău doar 10%. Finala se va disputa la buza gropii

Hai că s-a terminat prima repriză a alegerilor pentru președintele USRPLUS. Cioloș a preluat conducerea cu 46%, Barna a intrat într-un final și el într-o finală cu 44%, Darău pleacă acasă cu 10% în buzunar.

Analizăm un pic cum de l-a bătut Cioloș pe Barna. Dacă e să mă întrebați pe mine, oricum sunt două personaje nefrecventabile. Cioloș are carisma unui bocanc care a făcut armata și e numai bun de aruncat, și Barna o nesimțire apocaliptică.

( Citește și – USRPLUS Brașov – combinații, harfe, tupeu și aroganță – )

Așa merită USRPLUS care ne-a arătat ce e în stare să facă la guvernare și în administrația publică locală. Numai combinații. Nimic nou în politică. Au promovat oameni noi, mai spălați, mai cu engleza la zi, dar cu apucături de Dâmbovița. Adică ciordeli ieftine și sinecuri.

Exceptând două personaje, respectiv Drulă și Năsui, tot partidul pare scăpat de la grădiniță, grupa mică. Unde se trag de ștrampi și de codițe, într-un amalgam tulburător de țipete isterice. De unde atâția oameni aduși din corporații, de unde principii, de unde orice. Numai sloganuri ieftine, și incertitudini gonflate la nivel de adevăruri.

USRPLUS se aseamănă cu o pizza făcută din ce mai ai prin frigider. Pui pe blatul gol și parizer, și slănină, ceva brânză, chiar și pateu și muștar. Sau cu o tocăniță făcută din resturi.

Garnisită cu minciuni și incompetență.

( Citește și – Jocuri politice, fake news și ușile din dos ale Primăriei Brașov – )

Și ajung să constat că realitatea e tristă. Nu avem resurse umane. Fie au plecat din țară, fie nu se bagă în tocănița făcută din resturi, fie stau prost la capitolul educație. Păi cum să ajungi tu USRPLUS să defilezi cu personaje de desene animate pe post de candidați la președinția partidului? Cum să pretinzi că faci reforme în justiție, sănătate, educație cu personajele astea îngropate în patetism.

Au avut de ales pe post de președinte între doi gropari și un leșinat. Pe leșinat l-au trimis acasă. Acum se dispută finala la buza gropii.

USRPLUS e o glumă proastă.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *