Pe unde scoate Allen cămașa în scandalul sinecurilor grase din Primăria Brașov?

Chiar sunt curios ce va face când va trebui să dea explicații. Și nu în fața presei, pentru că i se rupe de presa brașoveană. Drept dovadă avem o știre trasferată pe șustache direct către G4Media în legătură cu pânda la ursoaica cu pui care tulbură viața locuitorilor din Schei ( Link știre- )

Hai că am înțeles, aia e știre de publicație națională, publicațiile locale primesc doar niște chestii lustruite de la primărie, numai bune să te ia somnul ( a se citi „ hai sictir” și mai vedem noi ). Imaginați-vă câtă treabă au ăștia din primărie de la etajul lui Coliban dacă se gândesc cum să facă să șunteze presa locală. Dumezeu pe pământ!

( Citește și – Dragoș David este adeptul Sfântului Sictir Sinecuristul – )

Hai că ne-a aranjat Allen, ne-a arătat cam câți mucișori dă pe noi, pe șpăgarii nenorociți din presă, indezirabili de serviciu, vânduți pe trei sarmale și o bere. Care ne facem că nu înțelegem travaliul intelectual al primului gospodar al orașului, și căutăm doar subiecte de scandal, legându-ne de paiul din ochiul USRPLUS.

Așadar, am auzit „pe surse” că la Primăria Brașov va veni sau este în control Curtea de Conturi. Ca să verifice diverse lucruri printre care și transferurile în interes de serviciu de la Agenția Metropolitană Brașov. Poate să fie o informație falsă sau adevărată. Timpul ne va spune asta.

Oare cum va da explicații Allen la treaba cu sinecurile grase plasate oamenilor care l-au ajutat în campania electorală de acum un an?

( Citește și – USRPLUS Brașov – combinații, harfe, tupeu și aroganță – )

Păi cunoscând obiceiurile, dacă va da de greu, va suna la mentorul lui politic, respectiv Dacian Cioloș, și se va plânge că viața e nedreaptă și ăia răi din presa din Brașov, hiene cu patalama și sânge pe publicații, îi vor capul. Și să facă ceva că oricum și la Brașov USRPLUS se duce direct în lada de gunoi a politicii. Și Dacian va suna la Mutul Suprem, actor în poze cu maneliști și promoter de golf ( sportul, nu mașina ). Căruia îi va spune că Brașovul, redută USRPLUS-istă își mănâncă cel mai iubit fiu la proțap, și că îl roagă frumos să facă ceva. Iohannis ce să facă, pune mâna pe telefon și sună la „guvernul meu” și spune că are nevoie să întindă o batistă pe țambal la Brașov. Una groasă și umedă,ca să atenueze bine zgomotul, că sunt oamenii nervoși și nu înțeleg politică. Și că e mai bine așa, că așa vrea el să fie treaba rezolvată.

Guvernul va suna la Curtea de Conturi ca să le explice că sinecurile de la Brașov, ălea grase, sunt făcute în interesul statului român și că nu sunt cu nasul în oala care trebuie.

După care se vor da telefoanele în ordine inversă. „ Guvernul meu” va suna la primul jucător de golf al țări și va spune că s-a rezolvat dar că au nevoie un pic de înțelegere pe niște OUG-uri sau legi care vor să scuipe între ochi democrația, bunul simț și buna guvernare, Săsălăul îl va suna pe Dacian Cioloș ca să aibe în vedere că a fost ajutat și că va veni momentul să danseze pe muzica de la Cotroceni, Cioloș îl va suna pe Allen și îi va atrage atenția că deși treaba este rezolvată, va veni momentul când va trebui să rezolve și el ceva.

Deci nu va da explicații, Curtea de Conturi va spune probabil că e legal și gata, hai sictir, fiecare la scara lui, nu-i nimic de văzut aici.

( Citește și – Jocuri politice, fake news și ușile din dos ale Primăriei Brașov – )

Sinecura grasă cu obraz gros se ține. Și cu multă nesimțire de partid pe cârca brașovenilor. Și cu bani de la buget, adică din banii prostimii. Că de aia plătim impozit la primărie, și mai nou ne măresc și taxele pe înmormântări, tămâieri, casă rece. Uite așa, ca să ne încurajeze să nu mai murim.

Că ce e mai dulce decât o sinecură grasă? Poate o moștenire de la mătușa Tamara. Numai că mătuși nu găsești pe toate drumurile, în schimb la USRPLUS e coadă la sinecuri.

 

Grase, de partid

 

Pam-pam

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *