Dan Barna ( viitor TikToker ) – Cuvântul care îl definește pe Cioloș e ”Sistem”

Lovit în străfundul partidului, Dan Barna, încă co-președinte USRPLUS, viitor TikToker de succes, are o hemoragie verbală ( ca sa să nu o numesc diaree intelectuală ), și aruncă cu rahat în ventilator, simțind gustul dezamăgirii. Pentru că-l înfundă Cioloș și îi ia partidul de sub cwr.

Prima – Prelipceanu și Gâdea ne crucifică pentru că PNL a dat bani la TV.

Nu e numai asta. Voi, USRPLUS ați căutat tot timpul oala de fasole ca să dați cu muci în ea. De parcă era ordin pe unitate. De la Timișoara, la Alba Iulia, Brașov, Bacău sau Palatul Victoria, USRPLUS a căutat cu obstinență oala de fasole pentru o șarjă sănătoasă de muci. Nu numai că au făcut oricum tot ce făceau ceilalți, ci au făcut și în plus. Au pus moțul la rahat cam pe peste tot. Să fie mult, să fie destul, să fie cu emfază USRPLUS-istă. Să ajungă la toată lumea noul mod de a face politică haștagistă. Pe aici, pe acolo, pe alocuri, au făcut și treabă bună, nu numai treaba mare. Dar atât de puțină și de abstractă încât au devenit ciuca miștourilor și regii caterincii. Și mai e una de spus aici. Lăutarul nu prea poate să cânte cu mațul gol, pentru că cântă fals. Aviz amatorilor din politică.

( Citește și – Klaus și-a pus Cîțu la șefia PNL-ului. Începe dansul grotesc – )

A doua – Cuvântul care îl definește pe Cioloș e „ Sistem”

Da nenică, de trei ori da! Ce, nu știai? Păi te-ai băgat în cazan cu PLUS și nu știai cum e cu trasul preșului de sub picioare și trasul aței prin gură. I-a de aici! Și tu, și USR-ul. Adică v-ați pupat grețos pe gură, politically correct, bărbătește, și acum plângi pe la TV că ți-a lărgit orizontul profesional? Păi ți-a creat oportunitatea de a gusta un pic din România, partea neasfaltată și fără cafea de la cafenea. Aia cu drumuri de țară desfundate și ness la plic frecat cu apă rece. Te-ai jucat cu sistemul și te-a halit. Și acum plângi cu căciulița în mânuță.

A treia – Mândria membrilor USR PLUS după ieșirea de la guvernare: ”Ăștia au coaie”

Confirm că au. Multe și grele. Numai că nu atașate de corp. Le țin aspirațional sub forma de imagini pe telefoane și tablete. Din când în când se mai uită la ele și le pupă evlavios ca icoane. Speră să le crească și lor într-o zi, ca să umble cu ele la vedere.

Te doare capul când te uiți la Barna și vezi ce mai declară.

( Citește și – Ludovic Orban – „ Iohannis și serviciile au distrus partidul!” – )

Dar stai așa, că nu e tot. Acum vine și cadoul. I-auzi ce mai bârfește Facebook-ul.

Cică oamenii lui Barna și Ghinea modifică în „ draci” adresele de e-mail din bazele lor de date. Adresele de e-mail ale membrilor cu drept de vot.

Adică, cum ar veni, se pregătesc să i-o tragă lui Cioloș la combinație.

Ce-mi plac mie ăștia care fac bărbătește lucrurile. Îi iubesc de nu mai pot.

Dan Barna și-a găsit un nou servici. Va posta pe TikTok judecăți de valoare.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *