Ziua și combinația la USRPLUS Brașov. Să luăm cu lămâie, zic

Altă zi, altă combinație. USRPLUS Brașov nu se mai satură de combinații. Combinații peste combinații.

De data asta avem una „telefonată” rău, care o să-i șifoneze și mai tare rochița șifonată a doamnei vice. Apropo, a mai remarcat cineva că a cam tras-o partidul de codițe mai la umbră după afacerea cu catacombele, sau e doar senzația mea. Că parcă nu se mai dă toată ziua ca jupâneasa pe Facebook pentru a ne prezenta faimoasele realizări.

Să o luăm cu începutul. ALDA, lider mondial în organizarea de evenimente de muzică electronică, compania care îl „produce” în exclusivitate pe Armin Van Buuren, cel mai cunoscut și titrat DJ din lume, depune o scrisoare de intenție la primăria lui Coliban în 24 februarie 2021, prin care arată că e dispusă să organizeze la Brașov un festival de calibru internațional. Mai mult, reprezentații ALDA au venit la Brașov să se întâlnească cu „autoritățile” de patru ori. Nu vă plictisesc, dar dacă aveți chef de citit cine este ALDA, click pe link – https://bit.ly/39RbyzO . Aici găsiți un interviu dat de către CEO ALDA pentru Gazeta Brașovului.

( Citește și – USRPLUS Brașov – combinații, harfe, tupeu și aroganță – https://bit.ly/3o8jlSx )

În 27 mai, 2021 Coliban & Co., sconesc un fel de răspuns la scrisoarea de intenție. Cităm „Bună ziua, Vă mulțumim pentru intenția pe care ați manifestat-o de a organiza un festival la Brașov. Vă invităm să completați următorul formular pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine amploarea evenimentului pe care urmează să-l organizați, precum și impactul pe care acesta îl va avea asupra comunităților locale.

FORMULAR: https://form.jotform.com/210833988047363.

Va trebui să răspundeți până la data de 11.06.2021 și să confirmati primirea acestui email. Ne cerem scuze pentru raspunsul întârziat și sperăm într-o colaborare prolifică! Vă multumim!”.

Habarniștii de serviciu, de i-am ștampilat noi cu sârg acum vreun an, scorniseră un chestionar pe care l-au pus la dispoziție oricui avea intențai de a-i cânta o serenadă electronică lui Allen sub balcon, care trebuia completat până la data de 11.06.2021.

Despre chestionar a scris și publicația BizBrasov, link – https://bit.ly/39KVeRh, pe data de 1 iunie 2021.

( Citește și – Pe unde scoate Allen cămașa în scandalul sinecurilor grase din Primăria Brașov? – https://bit.ly/2XWwCTn )

Să reținem termenul de completare al chesionarului. 11 iunie 2021. Pentru că în data de 12 iunie, eu personal l-am intervievat pe Edy Chereji, Head of Marketing & Communication · UNTOLD. Telefonic. Omul habar nu avea de chestionarul vieții. Era trist pentru că renunțaseră la organizarea NEVERSEA, ediția 2021, dar se consola cu organizarea UNTOLD din acest an. În fine, una peste alta, a zis ceva de potențialul Brașovului pentru organizarea unui festival, dar a zis că e mai concentrat pe Timișoara, unde discuțiile erau înaintate pentru organizarea unui festival de muzică electronică. Uman discutând, mi-a spus că e interesat să facă acest gen de festival acolo unde există deschidere și comunicare.

În urma interviului care nu a mai fost publicat, senzația mea a fost că oamenii erau și nu erau interesați de Brașov, mai ales când i-am spus și despre chestionarul pe care nu-l completase, senzația mea a fost că l-a trecut la nerealizate pentru moment.

Dar stai așa că nu-i așa. Pe 3 august 2021, ALDA primește un e-mail, prin care i se comunică faptul că în data de 15 august se va supune la vot parteneriatul ALDA – Primăria Brașov în ședința de Consiliul Local. Care ședință are loc în data de 20 august. Și pe ordinea de zi ciuciu ALDA. Hop și așa! Țeapăăăă!

Țeapă pentru că pe ordinea de zi a ședinței din 29 septembrie 2021 ( adică de azi ), ce-mi apare la punctul 68, la puncte suplimentare. Păi îmi apare – „Proiect de hotărâre privind aprobarea protocolului de colaborare dintre Municipiul Brașov și UNTOLD S.R.L. pentru promovarea Municipiului Brașov și a Poianei ( Poienii – nota redacției ) Brașov prin organizarea de evenimente culturale-artistice ( cultural-artistice – nota redacției )”.

Preambul concluzie. Presa din Brașov spune de ceva timp faptul că între Madam Boghiu de Brașov și UNTOLD ar fi o legătură mai veche. Legătură comercială. Și că legătura asta ar fi dat cu rest, în sensul că Madam Păr Ciclam ar fi rămas un pic datoare pe la organizatorii UNTOLD. Și că acum ar fi apărut oportunitatea de a regla conturile.

Concluzie. Dacă e să iau în calcul faptul că Madam Vice se ocupă de cultură, și faptul că există la nivel de bârfă o legătură comercială între ea și UNTOLD, la care mai adaug și faptul că ALDA a fost singura companie care a completat chestionarul vieții pus la dispoziție de către Primăria Brașov în termen, care a mai și primit asigurări că se va lua în discuție parteneriatul ALDA – Primăria Brașov, ajungem la concluzia că undeva, pe drum, la marea combinație, cineva cu păr ciclam, nu dăm nume, și-a băgat codița și a făcut HOCUS POCUS. Și a dispărut ALDA și a apărut UNTOLD. Și nu în august, ci în septembrie.

( Citește și – Un an de mandat. Am scăpat de dracu` și am dat de mă-sahttps://bit.ly/3EWCoFg )

Dacă vă spun că administrația Brașovului a încăput pe mâna unor amatori neisprăviți, o să spuneți că sunt rău intenționat. Dar în cazul de față lucrăm chiar cu materialul clientului. Azi facem cu tine, peste o lună facem cu altul. Și nu e prima oară când una discutăm, după care ne sucim, și alta facem. Fără explicații, pe ușa din dos. Curată politică marca înregistrată USRPLUS!

Frumi sau ce ? Progresism curat și caractere tari!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

https://bit.ly/3zUdbr8

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *