A turbat Coliban

Și pentru moment cetățeanul non USRPLUS se freacă satisfăcut pe burtă. Cică PNL a încălcat protocolul pentru Brașov. Întrebare – nu cumva a încălcat protocolul după ce timp de un an ne-a arătat cu vârf și îndesat ce e în stare administrația USRPLUS?

Tu personal, Allen Coliban, te-ai întrebat vreo secundă dacă ceea ce faci este în interesul brașoveanului? Te-ai întrebat vreo secundă de ce politica este definită ca arta compromisului? Compromis în urma căruia toți actorii implicați pleacă de la discuții și negocieri satisfăcuți?

Hai să-ți explic în viziunea mea unde ai greșit. Grav! În primul rând prin indecizia care te caracterizează. În al doilea rând prin abordarea politică a situațiilor și a realității pe care o percepi, cu infantilism. Chestia cu blocarea circulației în centrul vechi cu ocazia Forumului Orașelor Verzi, și incapacitatea ta de a recunoaște că ai greșit, ți-a pus capac.

( Citește și – Ziua și combinația la USRPLUS Brașov. Să luăm cu lămâie, zichttps://bit.ly/3zUdbr8 )

Te-ai întrebat dacă cumva gusturile și apucăturile tale sunt pe placul brașovenilor? Prin ceea ce livrezi le sunt acoperite nevoile, sau doar le adormi așteptările? u cunoști zicala aia „ Vox populi, vox Dei” ?

Pentru că dacă Scripcaru folosea forța brută pentru a-și impune voința politică, tu ai venit cu niște abordări malițioase pentru a-ți impune voința. Dezbaterile pe care le tot organizezi nu sunt dezbateri pe bune, sunt discuții supuse de către tine unui soi de facilitare. Adică tu ai în buzunar răspunsul tău la dezbatere și ghidezi discuția în așa mod încât finalitatea să fie răspunsul tău, dar auzit din gura participanților la dezbatere. Pentru ca la final să spui că e voința electoratului. Nu, chiar deloc, e voința ta obținută prin manipularea interlocutorilor. Și neasumare. Asta e ipocrizie. Și ne-am cam prins de strategia ta.

Marele plus a lui Scripcaru e că spre deosebire de tine, el avea „ ureche” pentru a auzi de fapt ce vrea brașoveanul. Are o finețe aparte. Și un calcul rapid și rece. Tu ai ureche doar pentru propriile tale bazaconii. nici măcar ce îți pune partidul în farfurie nu e pe placul tău. Brașoveanul e oaie proastă din punctul tău de vedere. Lipsită de voință și viziune.

( Citește și – USRPLUS Brașov – combinații, harfe, tupeu și aroganță – https://bit.ly/3o8jlSx )

Și ai reușit foarte rapid să-ți pierzi electoratul. Fiind abstract și neasumat, și dând dovadă de o versatilitate ieșită din comun. Și având și o doză de sadism. Cred că ți-a făcut plăcere când oamenii au stat cu orele în trafic ca să te dai tu mare tătuc la FOV.

În situații de incapacitate de adaptare, psihicul uman obosește și interfața pe care o arătăm de obicei semenului nostru, inevitabil se dizolvă. Și atunci toate frustrările și „nerezolvatele” ies la plimbare prin fața ochilor. Și răbufnesc în toată disfuncționalitatea lor. Am auzit că ai început și tu să răcnești prin primărie ca Georgel și să ameninți oameni. Probabil au ceva pereții ăia.

Nu e vina PSD și PNL că s-au înțeles să-ți facă figura Ghișe. E vina ta! Și a politicilor tale. Strategiile tale au căzut, reușind să te faci de rahao ( rahat și cacao ), în fața brașovenilor. Nu te-a împins nimeni. Tu ești vinovat pentru incapacitatea ta!

Vrei mai nou încă câteva zeci de posturi în aparatul primăriei. Am înțeles acum de ce a zburat HR-ul din atribuțiile lui Sebastian Rusu, deși era semnat pe protocolul ăla pe care îl tot menționezi tu. Probabil toate posturile sunt destinate lipitorilor de afișe USRPLUS. Niște sinecuri grase să se simtă partidul bine. În plus se pare că din cauza scandalului de presă cu sinecurile de la Agenția Metropolitană, acum trebuie să te descurci singur. Și tu ai promis, și nu poți să rezolvi. Și dai vina pe PSD și PNL.

( Citește și – Pe unde scoate Allen cămașa în scandalul sinecurilor grase din Primăria Brașov? – https://bit.ly/2XWwCTn )

Da. știu, PSD și PNL nu reprezintă voința electoratului izvorâtă dintr-un proces electoral, ei sunt niște oameni răi și fără scrupule care se opun bazaconiilor tale de oraș verde european și care ți-au fost impuși ca să te încurce la socoteli.

Allen, ai avut un cec în alb și te-ai șters la cwr cu el. Tu și partidul. Și acum dați vina pe greaua moștenire și pe dușmani.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – Transilvania365

https://bit.ly/39NLiqa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *