Sinecura noastră cea de toate zilele / Dă-ne-o nouă astăzi

Cam ăsta ar fi refrenul care se aude dinspre USRPLUS către Primăria Brașov.

Pe scurt, lui Coliban i s-a cășunat că primăria are prea puțini angajați. Și a mai inventat el o organigramă nouă, pentru că pe baza organigramei vechi nu putea să aducă sinecuriști pentru sine și partidul lui. A combinat el ceva cu Dragoș David de la Agenția Metropolitană, de au aterizat prin primărie ceva sinecuri, datorie a partidului din campania electorală. Dar distracția s-a terminat pentru că s-au apucat unii și alții, rău intenționați, să sape la temelia marii prietenii cu beneficii Coliban – David.

( Citește și – A turbat Coliban – )

Și atunci ce s-a gândit primul gânditor al urbei? Păi să lărgească organigrama primăriei, să mai aducă ceva oameni pe bază de CV. Dar îi stătea Sebastian Rusu în drum pentru că conform protocolului semnat de alianța PNL – USRPLUS, resursele umane picau în coșul PNL. Dar cu o lovitură scurtă și seacă, de genul la ora 13 ne jurăm iubire eternă și ne facem confidențe, și la ora 14 Sebastian Rusu se trezea cu portofelul șutit. Mă scuzați, cu resursele umane luate.

Curat progresism USRPLUS-ist. Atunci m-am întrebat de ce are nevoie neapărat Coliban de controlul asupra angajărilor din primărie. Păi pentru că avea de gând să mai lărgească schema de personal cu vreo 20 de procente, adică vreo 65 de posturi noi. Sinecuri grase, de la buget.

Pe barosăneală, să aibă partidul de cheltuială.

( Citește și – Ziua și combinația la USRPLUS Brașov. Să luăm cu lămâie, zic – )

Posturi pentru persoanele pe care probabil le ține închise în sediul partidului de un an, că de lăudat că are oameni buni și de valoare, s-a lăudat, dar a scos la înaintare vreo câțiva. Restul echipei urmează să apară acum când se va modifica organigrama.

Dacă se va modifica…

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *