Coliban joacă tare. Sau cel puțin așa crede

După ce a mai trântit odată cu mucii în fasole, chemând presa la raportul de un an de la alegeri, doar pentru a explica proiecte de viitor, pentru că lucrurile rezolvate încăpeau pe un petec de hârtie, acum Coliban a mai convocat o ședință de îndată pentru a-i fi aprobată noua organigramă a Primăriei Brașov. Aia care prevede creșterea schemei de personal cu 20 la sută.

Adică în alte orașe, schemele de personal se reduc, doar la Brașov se măresc. Și cei din PNL și PSD nu sunt de acord, pentru că nu există multe justificări la mărirea acestei scheme de personal.

( Citește și – USRPLUS a revenit la numele dinaintea „căsătoriei”. De parcă ar conta – )

În plus, PSD-ul a mai dezvăluit după darea de seamă a primarului și faptul că lui Allen i-au cam curs mucii pentru o înțelegere cu PSD-ul, ca să treacă proiectele pe care tovarăși lor de coaliție, PNL, nu le votează. Adică cum ar veni, s-a umplut de rahat de două ori. Odată pentru că nu respectă înțelegerea din interiorul coaliției. Și a doua oară, pentru că bate pe la ușa adversarului ideologic. Mai precis pe la #ciumarosie..

Are Coliban un tact politic de te lasă mască. În creierașul lui probabil e vorba de un joc de GO, la care el se crede mare strateg. Diferența e că la GO piesele nu prind voință proprie, să înceapă să meargă pe tablă de capul lor.

Mai bine s-ar apuca de table, ca să înțeleagă că dacă tot dă zar mic, gen doi-unu, la final pierde. „Marți” scrie pe el.

Așa că primarul nostru, mare strateg de geniu, se zbate ca peștele pe uscat. Pentru că la capitolul credibilitate nu mai ia notă de trecere. Râde lumea de el și de deciziile lui.

( Citește și – Iohannis – „Statul român a eșuat în misiunea de a-și proteja cetățenii” – )

Mai nou, după tona de miștouri pe care și-a atras-o după conferința de presă de bilanț și dezvăluirile celor de la PSD, prin telefon a dat ordin să îi fie trecute pe site-ul primăriei ceva realizări, că s-a prins că nu a dat bine prosteala prin târg, și a rămas de căruță. Prin telefon zic, pentru că a avut weekend lucrativ, a fost ales vicepreședinte la USR. Păi voi vă dați seama ce partid e ăla dacă a ajuns Coliban vicepreședinte. Nu înțeleg cum de mai rămân membri de partid în partid după toate rahaturile pe care le-a făcut Coliban. Sinecuri dovedite, blocarea circulației cu ocazia FOV, combinații cu AMURAL. Clar, ei rămân pentru că sunt la fel de ipocriți ca Coliban. Și pentru că visează toți la o sinecură grasă pe la primărie. Sau  măcar la un ciolănaș. Pentru că dacă ar fi într-adevăr iubitori de adevăr, fie ar pleca din partid, fie ar provoca o răzmeriță ca să-i ia capul.

În fine, să revenim la realizările de pe site-ul primăriei. Stai așa că mă umflă râsul. Link – https://www.brasovcity.ro/ro/primaria/realizari/1#LCT4870AV.

Să le luam pe rând. Mansardarea Școlii 19. Catastrofă! De mansardare s-a ocupat Sebastian Rusu, viceprimarul din partea PNL.

I-auzi, achiziții de autobuze electrice. Păi comanda a făcut-o George Scripcaru, și banii erau prinși în buget. Tu doar ai semnat de primire. Ca primarul. Pe barosăneală. Achiziții de automate de bilete RAT. Păi și ălea erau de pe vremea lui Scripcaru.

Modernizările cinematografelor Modern și Astra. Păi și astea tot Scripcaru le-a început. La fel cum Centrul de Agrement din Poiana Brașov, tot el l-a finalizat.

( Citește și – Execuție publică în zi de bilanț – )

Allen, tu faci mișto de noi? Nu, pe bune, chiar faci mișto de noi? Te-ai trezit după un an că ai dormit în papuci, nici măcar auditul ăla nu l-ai făcut public. Auzi, dar de spital ce se mai aude? Tot pe hârtie, tot pe hârtie?

Da, am înțeles, e tare greu la primărie. Bine, asta nu te împiedică să joci tare și să te ocupi de bunăstarea apropiaților tăi.

Pe barosăneală! Se știe!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *