Lui Flavia Boghiu i s-a cășunat pe presa

Și vrea să ia taurul de coarne. Sau cel puțin crede că poate. Că de când cu barosăneala pe la primăria lui Coliban a început să o cam deranjeze „derapajele” presei, care ba o întreabă de AMURAL în afacerea catacombelor fără documente, ba se ia de culoare părului roz-ciclam-whatever, ba o caută de CV, ba îi aruncă în spațiu public procesele de pe la diferite instanțe. Trai pe vătrai!

Azi s-a rățoit în plenul ședinței, dorindu-și să vadă dați afară ca pe niște plebei milogi pe Răzvan Negrea de la Argumentul.ro și pe Cristi Florea de la Transilvania365.ro, jurnaliști prezenți la ședința extraordinară a Consiliului Local.

( Citește și – Abuzul, aroganța și prostia legalizate în Brașov. De ce umblă șerifii de la locală căte trei? Unul știe să scrie, unul să citească, și unul să amenințe — https://bit.ly/3a6NM3g )

Că doar îi respirau aerul de la gură cei doi. Și a invocat ea temeinic niște articole de lege, a făcut o entorsă de logică boleană, a dat din stânga în dreapta cu ștaif, dar și-a nimerit exact propriul bot, că ce să vezi, primăria nu-i moșia ei și a lui Allen. Și jurnaliștii au rămas pe loc.

Organigrama propusă de către USR n-a trecut, dacă vă întrebați asta. Pentru că organigrama nu e fundamentată și nici justificată. mai în glumă, mai în serios, dacă sunt întrebat de ce sunt 65 de noi posturi, eu răspund „ pentru că atâția membrii USR din Brașov n-au job și le-ar prinde bine o sinecură de Doamne Ajută!”.

Și săracul Coliban a lipsit azi de la ședință, probabil e istovit după alegerea lui în funcția de vicepreședinte USR. Dar a trimis scutire medicală. Îi urăm….mă rog, ce e de urat în astfel de cazuri.

( Citește și – Coliban joacă tare. Sau cel puțin așa credehttps://bit.ly/3ixewhY )

Dar stai așa. Nu pleca. Că acum vine bonusul.

A ciripit o păsărică fapul că Flavia s-a enervat rău pe eșecurile zilei. Că n-a reușit să scape de plebeii de jurnaliști, și că n-a trecut organigrama de partid, și ar fi zis că se ocupă ea să vadă cine îi plătește pe plebei. Se întreba „ cine sunt stăpânii?”. Cică ar mai fi adăugat ceva de genul „ am vrut să-i dau afară dar s-au băgat ăștia…..Rusu și Pătrașcu și-au adus slugile în consiliu”.  Minte sursa, mint și eu. Ca un tonomat stricat.

Eu nu merg la ședințele de Consiliu Local. Că nu văd sensul să fiu prezent acolo. Dar așa m-aș duce de câteva ori, să oftez cu jale când ia cuvântul ăștia din USR.

Cu jale mare, că așa oftează brașoveanul când se dă USR-ul în stambă!

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *