Adepții teoriei conspirației și-au făcut treaba. Ne-au pus pe primul loc în UE. Bravo lor!

Fraților, adepții teoriei conspirației au învins. Într-un final suntem și noi pe primul loc în Europa la ceva. Bravo lor, vom intra în analele istoriei, așa cum ne place nouă, ca un popor mândru și inteligent.

Dacii liberi, ortodocși și suverani, naționaliști habotnici, experți în teoria conspirației și în virusologie au tras lozul câștigător și se urcă acum pe munții de cadavre ca să ne spună din nou că e vina corporațiilor.

Corect, am învins corporațiile și decesele provocate de Covid 19 ( da, știu, o răceală, un guturai, o gripă ) sunt victimele acestui război. Între înțepați, oi manipulate aflate în genunchi și prostite de oculta mondială, și neîțepații liberi, haiduci împotriva noii orânduiri.

Acum, mă întreb, cine decontează miile de morți? Și dacă mori, ucis mișelește de dictatura medicală, unde te duci? La Dumnezeu sau la Zamolxe. Că sunt în dubiu.

Magistrală bătălie. Cu magistral deznodământ.

Și asta nu e tot. Pentru că dacă mai durează mult pandemia, valurile de șoșoci ce vor vota cu două mâini partidele naționaliste, o să ne facă un mare bine și o să ne scoată și din UE. Ca să ajungem din nou la rădăcină. La viezure, brânză și mânz.Și ne vor reda atunci demnitatea națională, nu o să mai fim milogii Europei, intoxicați de modelul consumerismului exacerbat.

Dar va fi bine, pentru că cei care vor ajunge să voteze, vor fi cei trecuți prin ciur și dârmol. Cei ce au să moară, vor muri, cei înțepați vor muri siguri, și vor rămâne doar cei cu fibra intactă, de români autentici.

Să repetăm în cor. Viezure, brânză, mânz.

Să nu fim proști, să nu ne vaccinăm, să suferim și să murim ca niște bărbați adevărați.

 

Amin!

 

Dan VÂJU

#InformațiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *