Stai așa că n-a fost Hossu strategul. A fost Darău! Și „ În USR Brașov nu au fost scandaluri în presă”

Joi seară la AlephTV, a apărut omul cu „ a treia cale” din USR. Senatorul de Brașov Irinel Darău.

 

A apărut ca să ne explice limpede cum că „ În USR Brașov nu au fost scandaluri în presă”, și cum a fost el miezul din fanta în campania electorală pentru locale.

Stai așa, să ne frecăm un pic pe la ochi, și să ne desfundăm urechile.

Dar să o dăm pe aia cu strategia prima, că parcă era un băiat, unul care se autodenunța pe Facebook, și în direct și în reluare că bagă din ălea grele, de mare risc, și care se bătea cu cărămida în piept că el l-a pus pe Coliban primar. Cum așa, domn senator, tu erai ăla cu capul limpede care a adus voturi cu nemiluita? Încântat de cunoștință. Deci tu erai, nu „ fumătorul”? Că nu mai înțeleg nimic. Păi dacă e așa, fă-ți te rog un pic de timp și vino pe la partid că ăștia de i-ai lăsat pe aici să aibe grijă de plantat semințe pe la primărie mai au puțin și dau „ fatality” la organizația locală de nu vă mai scoate nici un „ necromant”.

I-auzi, nu au fost scandaluri de presă? Nici cu BUM, nici cu UNTOLD, nici cu sinecurile, nici cu Forumul Orașelor Verzi, nici cu strategia pe sport? Chiar așa, sunt toți din presa locală trecuți pe „ silent” pe la tine prin telefon? Merge administrația Coliban brici, de nu visa Brașovul așa primar? Hai, domn senator, să înnebunesc, chiar n-ai idee ce se întâmplă?

 

Sau să facem un efort să dăm și noi ceva prin „ Libertatea” și „ G4Media”, să meargă pe național, ca să facem administrația USR din Brașov de cacao în stil mare? Că văd că ălea mai importante de le dă Coliban, mai nou merg pe național, ăștia de pe local având toți ciungă în păr, mai puțin știm noi cine.

 

Hai domn senator, hai domn strateg, facem și noi ceva pentru Brașov, o mișcare, ceva? Niște demisii, niște retrageri de sprijin politic. Vă rog eu, nu ne mai lăsați la mâna ageamiilor ăștia de i-ați lăsat pe aici, că ne-am umplut de stimă cu ei.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *