Diana Șoșoacă – „ E spațiu public și aici se întâmplă crime. Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! ”

Suferind de un soi de cult al personalității, și îmbrățișând un comportament de justițiară de mahala, Senatoarea Diana Șoșoacă a agresat-o verbal pe Beatrice Mahler, managerul Spitalului Marius Nasta din București.

 

Incidentul s-a petrecut luni, 18 octombrie 2021 în fața morgii spitalului. Diana Șoșoacă a lansat acuzații extrem de grave în spațiul public, mai ales că în timpul incidentului, acesta era în LIVE pe Facebook.

Ea a acuzat personalul angajat că ar fi criminali, că iau șpăgi ca să trateze pacienții COVID și că, deși ar avea tratamente, refuză să le dea ca să moară oamenii.

Cităm – „ E spațiu public și aici se întâmplă crime. Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! Vă depun plângere penală, doamna Mahler! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor! Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre! Și mie mi-a murit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu totul am înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată!”, a spus printre urletele caracteristice Diana șoșoacă în timpul filmării, și a continuat „…Există tratament, nu vor să-l aplice! Vreau și eu să fiu dusă acolo, să vedem decedatul! Am toate drepturile din lume! Nu mă învățați pe mine Dreptul, eu fac proceduri, dumneavoastră încălcați legea! (…) Pacienților li se dă oxigen și se știe că oxigenul arde plămânii!”.

 

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *