Isteria pulverizatorului de la deratizare

Asta e din seria avioanelor care împrăștie chemtrails deasupra orașelor. E mâna ocultei care vrea să nenorocească populația. Pentru că suntem prea mulți și am devenit rezitenți ca niște gândaci de bucătărie. Nu ne mai ucide nici alimentația proastă ( cremwurst-i, parizer, pateu de ficat și sucuri cu mult, mult zahăr ) și nici chimicalele din apă, pastă de dinți, noxe din aer.

Gata, au găsit soluția. Ne dau covid prin pompa cu care se pulverizează substanțe de deratizare. Bineînțeles, acțiunea are loc noaptea, cî doar e interzisă circulația persoanelor nevaccinate după ora 20.

Și cum românul e fiert pe conspirații și dușman declarat al doctorului, care chiar dacă nu ai nimic, inventează el ceva că doar își ia o șpagă groasă din punga de medicamente pe care ți-o prescrie, avem și comentariile de la postare. Comentarii care îndeamnă la răzmeriță.

Românul nu înțelege ce e în vaccin. Dar înțelege faptul că statul, autoritățile, l-au mințit încă din fașă. Nu mai are încredere în el. Și dau un ultim exemplu. Cîțu, prim-ministrul interimar, iese la Tv și spune că economia duduie. Și dacă ai curiozitatea să te duci la magazinul alimentar din colțul străzi, observi cu stupoare că toate bunurile s-au scumpit. Mai puțin salariile care au rămas pe loc. Ori, în accepțiunea populară, faptul că duduie economia este sinonim cu faptul că românul o duce mai bine. Și nu o duce. Cumpără mai puține servicii și produse decât cumpăra cu același salariu acum 6 luni.

Așa că de aici și până la teoria conspirației potrivit căreia ne dau ăștia covid pulverizat nu mai e cale lungă. Pentru că s-au ocupat BOR & Șoșoacă & Propaganda rusească de treaba asta.

BOR a cărui intenție este să-și țină adepții în bezna ignoranței vânzâdu-le iluzii și încasând bani pe ele. BOR a cărui intenție este să țină statul laic sub control, capturat la umbra unui ev mediu întunecat. Pentru că acolo e profitul, unde lipsește cu desăvârșire casa de marcat fiscală, impozitele pe imobil, și unde vin banii gârlă de la stat. Asta da forță, să ți în șah un stat întreg și să nu dai socoteală legilor lumești. Pentru că jumătate dintre români fac ce spune popa, și popa spune că vaccinul nu e bun că nu are ștampila BOR. Și nu are ștamplila BOR pentru că Daniel ( Marele Alb ) preferă să țină lucrurile nelămurite, și implicit statul sub control. Așa a înțeles el Sfânta Scriptură, mai ales partea cu „ Iubește-ți aproapele”.

Șoșoacă face un joc isteric, bine țintit. Zvonurile spun că ea de fapt ar fi vaccinată, dar asta nu o împiedică să facă niște live-uri absolut aberante, urmărite de mii și mii de oameni, în care denunță omoruri din spitale, conspirații abstracte, vede dușmani imaginari în toate locurile posibile și imposibile. Cât despre vaccin, acesta se pare că are o legătură indisolubilă cu libertățile individuale și cu masca criminală.

Propaganda rusească face ce știe mai bine, lovește în credibilitatea instituțiilor Statului Român. Și acum are ocazia perfectă în încercarea ei de a destabiliza un stat din Uniunea Europeană. Băgatul bățului prin gard ține de minune, și acum are o șansă majoră să se amestece în politica României.

La care pot adăuga insuccesul și incapacitatea Statului Român de a se purta cinstit cu proprii cetățeni.

Se pare că mai avem puțin până la o tragedie de proporții.

Și ăsta ar fi un pariu pe care aș prefera să-l pierd.

 

Dan VÂJU

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Sursă foto – Facebook Marian Godină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *