Coliban n-a sărbătorit Ziua Armatei

Era ocupat! Ca orice primar care se respectă, și pe care îl doare fix în MS-DOS de ce zice pulimea care a pus ștampila pe el. La fel și tot partidul. Nici măcar o postare pe Facebook în legătură cu Armata Română. Măcar o imagine cu o coroană de flori la un monument.

Cu ce era ocupat numai el știe. Și cohorta de consilieri și sinecuriști care stau bine de tot pe banii de la buget.

Nu pot decât specula cu ce era ocupat Allen Coliban. Cumva cu redeschiderea centrului de vaccinare de la Sala Sporturilor? Nu, că de aia se ocupă Flavia BUM Boghiu. Număra vaccinații și îi dădea cu virgulă? În nici un caz, are cine să-i numere.

Dădea cu mătura prin parcuri că a ajuns stratul de frunze până la genunchi? Sub nici o formă, o să vină zăpada și acoperă frunzele.

Aranja și verifica semnele de circulație prin oraș? Să am pardon, cum să facă domn primar așa ceva, doar are aparat de specialitate.

Verifica documentele de construcție pe la noua extindere de terasă din spate de la biblioteca Județeană? Nu, că de aia tot Flavia BUM Boghiu se ocupă, că la ea e urbanismul.

Da, știu! Implementa noile politici de verificare a certificatelor verzi de la intrarea din instituție. Cum? Nu? Nici aia.

Sau trăgea o ultimă tușă pe următorul protocol de organizare a unui alt festival cu Electric Castle? Nu, că de ăla se ocupă Nicoleta Cîrjan, care a mai lucrat pentru Electric Castle. Nici măcar nu e conflict de interese. Nu e ciubucul ei. Cum nu e nici la protocolul semnat cu UNTOLD ciubucul lui Flavia BUM Boghiu. Înțelegeți oameni buni, PARE, DAR NU E!

Da, știu! Îngropa Spitalul Regional! Link –

Gurile rele spun că Allen Coliban și-a găsit un nou mentor. Care-l acompaniază prin hățișurile administrației locale. Materie la care Coliban nu ia notă de trecere nici cu fițuicile în mână. Cică mai nou au ședințe de lucru, mai feriți de ochiul rău al pulimi, și cu toate acestea cică cei din USR s-au prins și au început să cam vorbească pe la colțurile primăriei și prin interiorul partidului

Deci omul era ocupat, lua meditații! Și nu de la oricine, ci de la cel mai bun. Cică de ceva timp Allen + George = Love, dar nu pot oficializa relația că ar pica prost de tot pentru primul, pe care îl mănâncă gândacii de incompetent ce e, dar ar pica unsă pentru al doilea, și i-ar da apă la moară în fața electoratului și partidului.

Și informația pare pertinentă, chiar și așa venită pe surse, dar fiind faptul că George știe numai înainte, și oricum nu e el omul care să accepte o înfrângere.

 

Asta e!

 

Dan Vâju

#InformatiaBrasovului

informatiabrasovului.ro

Foto – GazetaBrasovului, Transilvania 365, Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *